Game releases mei 2020 - Xenoblade en BioShock!

  De afgelopen weken hebben we het druk gehad met ontsnappen aan Nemesis en het herontdekken van Midgar. Misschien zit je er zelfs nog middenin, maar mei 2020 is begonnen en dat betekent nieuwe games. Dit zijn de game releases van deze maand!

  Nintendo

  Een paar games die er vorige maand op het laaste moment niet bij konden zijn, voegen zich bij de game releases van mei 2020. Zo hebben we nieuwe data voor Someday You’ll Return en Minecraft: Dungeons. Daar blijft het natuurlijk niet bij: er zijn ook gewoon games die altijd al voor deze maand op het programma stonden.

  Zo brengt PlatinumGames deze maand een remaster van The Wonderful 101 uit. Deze game kwam eerder uit als Wii U exclusive en het is dan ook niet moeilijk te bedenken waarom Platinum een herkansing wil. Daarvoor gaan ze mulitplatform naar Switch, PS4 en PC.

  Waar de game releases voor Switch vorige maand een beetje karig waren ziet mei 2020 er een stuk beter uit. Uiteraard is Xenoblade Chronicles Definitive Edition daar medeplichtig aan, maar een niet onbelangrijk deel komt uit de stal van 2K. Je kunt voortaan overal genieten van de XCOM 2 Collection, Borderlands Legendary Collection en BioShock: The Collection.

  Wat zijn de game releases van mei 2020?

  Er zijn natuurlijk nog meer releases dan hierboven staat uitgelicht, dus zetten we alles hieronder even netjes voor je op een rij. Zoek je voorkeursplatform op en je zult alle grote releases van deze maand vinden.

  Switch releases

  PS4 releases

  Xbox One releases

  PC releases

  Wat waren de releases van vorige maand?

  Wellicht heb je gemerkt dat de Switch dit keer de spotlight een beetje steelt. Als jouw voorkeur uitgaat naar één van de andere platformen kun je natuurlijk even kijken bij de game releases van april. Wie weet vind je daar wat je deze maand mist.

  Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

  Verkijgbaar vanaf 29 may 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.