Eerste FIFA 21 TOTS uit, dit moet je weten

Article
vrijdag, 30 april 2021 om 14:30
fifa 21f1613404138
De FIFA 21 TOTS komen steeds dichterbij. Sinds vrijdag 23 april is het FIFA 21-feest losgebarsten. Met de eerste Teams of the Season kunnen voetbalfanaten weer losgaan in de online gamemode Ultimate Team. Alles wat je over FIFA 21 TOTS moet weten, lees je hier.
Ieder jaar eert EA Sports weer de beste spelers van het voetbalseizoen in FUT. Dit jaar is dat dan ook niet anders. De TOTS bestaan uit de best presterende voetballers uit de competities die FIFA 21 te bieden heeft. Elk team bestaat uit zo’n vijftien voetballers en zijn verkrijgbaar via packs en speciale challenges.
Om te beginnen was daar het Community Team of the Season in FIFA 21. Spelers konden hun stem uitbrengen op een aantal voetballers die EA zelf geselecteerd had. Uit die stemmen kwamen de ‘beste’ opties in FIFA 21, maar zoals verwacht waren dit de spelers waarvan de community dacht dat die goed zijn in het spel. Zo kwam daar bijvoorbeeld Nicolás Tagliafico van Ajax uit.
fifa 21 community totsf1620047740

FIFA 21 TOTS Eredivisie

Ajax-verdediger Tagliafico was dus de eerste voetballer uit de Nederlandse Eredivisie die een TOTS-kaartje kreeg. Fans van de Eredivisie moeten nog even geduld hebben, want die competitie is nog niet aan de beurt. Verwacht wordt dat EA Sports pas op vrijdag 28 mei met het Eredivisie Team of the Season komt. Binnenkort komen wij van XGN met een voorspelling van welke Eredivisie voetballers er kans maken op een plekje in het team. Houd de site dus goed in de gaten!
De eerste Nederlandse voetballers die een TOTS-kaartje hebben bemachtigd, zijn Arnaut Danjuma Groeneveld (88) van Bournemouth en Tim Krul (86) van Norwich City. Zij zijn opgenomen in het Team of the Season van de Engelse Championship.
fifa 20 eredivisie totsf1619776226

FIFA 21 TOTS Premier League

In Engeland weten voetballers wél al of zij in het TOTS van FIFA 21 zitten. Zo bracht EA Sports al het Premier League Team of the Season uit. Daar zitten een hoop sappige kaartjes in, wij zetten ze even op een rijtje. De beste spelers uit de Premier League zijn Kevin de Bruyne, Mohamed Salah, Bruno Fernandes en Harry Kane met alle vier een rating van 96. Daarna nemen Ederson, Heung-min Son, Jamie Vardy en Rúben Dias plaats met een rating van 94. Verder zitten Marcus Rashford (93), İlkay Gündoğan (92), Mason Mount (92), Tomáš Souček (91), João Cancelo (91), Luke Shaw (89) en Wesley Fofana (91) in het TOTS.
Naast de Engelse competities krijgen de overige topcompetities ook steevast een eigen Team of the Season. Verwacht wordt dat de Bundesliga op 7 mei uitkomt, LaLiga op 14 mei, Serie A op 21 mei en Ligue 1 op 28 mei. We moeten dus nog even geduld hebben tot er meer TOTS-spelers naar FIFA 21 komen.
fifa 21 tots premier leaguef1619776389
FIFA 21 is nu te spelen op Xbox One, PS4, PC, Nintendo Switch, Xbox Series X en PlayStation 5. In onze FIFA 21 review lees je wat je van de game kan verwachten. En ben je een beginnende spelers? Dan leer je met onze FIFA 21 tips hoe jij de voetbalvelden vanaf het begin kan domineren.