De eerste 6 trailers en gameplay video's in aanloop naar gamescom

Article
donderdag, 23 juli 2015 om 2:48
xgn google image
Speciaal om jullie op de hoogte te houden van al het nieuws op gamescom hebben wij een speciale pagina gemaakt. Het duurt namelijk nog maar twee weken voordat veel games getoond worden of speelbaar zijn op de gamebeurs in Keulen. Daarom hebben wij de eerste 6 gamescom trailers en gameplay video's in aanloop naar de gamebeurs op een rijtje gezet.
Uiteraard zijn we getrakteerd op veel informatie, previews en video's vanaf de E3 beurs in Los Angeles die plaatsvond van 16 tot 18 juni, maar in aanloop naar de gamescom zijn er ook al een flink aantal nieuwe trailers en gameplay video's vrijgegeven. Wij zochten ze allemaal voor jullie op en daarom trakteren wij jullie op de enige, de echte, special met de 6 gamescom trailers en gameplay video's.

Call of Duty Black Ops 3

Tussen de E3 en gamescom in zijn we ook getrakteerd op de San Diego Comic Con beurs in Amerika. Naast de vele film en serie beelden en informatie werd er ook een persconferentie gehouden voor Call of Duty Black Ops 3. Er werd nieuwe informatie bekendgemaakt met betrekking tot de special editions, maar ook op het gebied van de zombies werden we verwend.
Boven het artikel is de gamescom trailer geplaatst waarin de Shadows of Evil story mode, beter bekend als zombie mode, wordt onthuld voor Call of Duty Black Ops 3. De video in het artikel is weer afkomstig van de onthulling van een remake. Black Ops 3 zombies heeft namelijk een remake van de klassieke 'Der Riese' in de game zitten met de titel 'The Giant.'
75925

Tony Hawk's Pro Skater 5

De game Tony Hawk's Pro Skater 5 is ook aanwezig op de gamescom en we zijn alvast getrakteerd op een heerlijk ouderwets, maar toch vernieuwende trailer waarin we de skateboarders weer los zien gaan. Bekende tricks met gloednieuwe levels zijn de sleutelwoorden voor de game, maar het onderdeel dat het meest vernieuwend is, is de multiplayer. Neem het tegen vrienden of onbekenden op in de multiplayer mode diemaar liefst 20 spelers ondersteunt.
75926

Metal Gear Solid V The Phantom Pain

Tijdens de E3 hebben we al een missie uit Metal Gear Sold 5 The Phantom Pain kunnen zien, maar eerder deze maand verscheen er ook nog een gameplay demo. De gameplay demo laat vier verschillende manieren zien hoe je kunt aanvallen. Zo kan je ervoor kiezen om samen met je partner ergens stil binnen te sluipen, luchtaanvallen uit te voeren, van een afstand met een sniper de weg veilig te maken of de nacht te gebruiken om ergens binnen te dringen en van dichtbij aanvallen uit te voeren. De keuze is aan jou!
75927

The Division

Tom Clancy's The Division is een game waar gamers al een hele tijd op aan het wachten zijn. Maar tot en met 3 juli was er eigenlijk heel weinig bekend over de oorzaak van de chaos in de game.
Er heerst namelijk geen gewone griep, maar iets heel anders. Ga op onderzoek en vind de oorzaak van de infectie en bekijk de tragische gebeurtenissen die daarop volgden. Durf jij The Division Dark Zone binnen te gaan?
75928

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider zorgde voor een oorverdovend kabaal. De game werd razend enthousiast ontvangen toen de E3 gameplay reveal trailer werd getoond. De Siberian Wilderness gameplay video werd twee dagen na de E3 gelanceerd op YouTube en bevat maar liefst 15 minuten aan gameplay van Rise of the Tomb Raider. Verken de Siberische wildernis met Lara Croft en gebruik al je zintuigen en vaardigheden om te overleven.