EA gamescom 2015 persconferentie - Wat kunnen we verwachten?

Article
donderdag, 23 juli 2015 om 13:08
xgn google image
Net als veel andere uitgevers staat ook EA dit jaar op gamescom. Het bedrijf houdt op woensdag 5 augustus een persconferentie in de Koelnmesse, waarbij diverse games de revue zullen passeren. Dit verwachten wij te zien op de EA gamescom 2015 persconferentie!
Waar Microsoft al de aanwezigheid van een paar belangrijke titels op gamescom aankondigde, bleef EA een stuk stiller. Hoewel er al een groot deel van de line-up is aangekondigd, is het nog niet duidelijk of bijvoorbeeld Mass Effect: Andromeda te zien zal zijn. EA zou ons dus weleens kunnen gaan verrassen.
Wat we wel weten, is dat de traditionele sportgames van EA ook dit jaar weer aanwezig zijn, evenals games die meer gericht zijn op spanning en actie. Al die spellen hebben we voor jullie op een rijtje gezet: deze games denken we tijdens EA gamescom 2015 persconferentie in Keulen terug te gaan zien.

Star Wars: Battlefront

Het nieuwste deel in de Battlefront-serie mag uiteraard niet ontbreken op de EA gamescom 2015 persconferentie. De game komt op 19 november uit, dus is gamescom een mooie gelegenheid om het spel nog even te laten zien voordat gamers ermee aan de slag kunnen. Daarnaast is het een heel belangrijke titel voor EA.
Talloze Star Wars-fans kijken namelijk uit naar de game, waarin je veldslagen kunt uitvechten op iconische locaties uit de sciencefictionfilms. Denk bijvoorbeeld aan de belegering van een basis op het ijzige Hoth of een gevecht in de bossen van Endor. Daarnaast zijn ook bekende personages, zoals Darth Vader en Han Solo, speelbaar.
75969

Sportgames, overal sportgames

EA is natuurlijk bekend om het uitbrengen van een groot aantal sportgames en een aantal daarvan zal ook zeker terug te vinden zijn op de gamescom. Uiteraard zal FIFA 16, dat de maand na gamescom uitkomt, worden getoond, maar ook spellen als Madden NFL 16 en NHL 16 maken een opwachting.
Daarnaast zal ook de racesport tijdens de EA gamescom 2015 persconferentie vertegenwoordigd worden, aangezien Need for Speed ook te zien is in Keulen. In deze reboot van de serie kun je aan de slag met een uitgebreid verhaal, een open wereld en, niet onbelangrijk in een Need for Speed-game, heel veel snelle auto’s.
75970

Mirror’s Edge Catalyst

Parkour zien we steeds vaker terug in games, maar zonder de oorspronkelijke Mirror’s Edge zou dit misschien niet het geval zijn geweest. In het langverwachte Mirror’s Edge Catalyst draait het allemaal om de oorsprong van Faith, de heldin die met haar parkourvaardigheden een futuristische stad doorkruist.
Deze prequel speelt zich af in een open wereld, waardoor Faith de stad op allerlei manieren kan doorkruisen. Doordat obstakels die je kunt passeren of gebruiken om hogerop te komen rood worden aangegeven (in de verder hagelwitte stad), zie je direct welke kant je op kunt. We kunnen niet wachten om te gaan rennen!
75971

Mechs en verre planeten?

Naast de games die op de vorige pagina’s zijn genoemd, zijn er nog twee titels die we misschien gaan terugzien op de EA gamescom 2015 persconferentie. We noemden Mass Effect: Andromeda al, de shooter-RPG van BioWare waarin je tegen buitenaardse bedreigingen op verschillende planeten vecht.
Daarnaast is gamescom een perfect podium om meer van Titanfall 2 te laten zien. Ontwikkelaar Respawn Entertainment bevestigde eerder dit jaar al aan een vervolg te werken, maar details (zoals een precieze releasedatum) zijn schaars. Met aankondigingen over deze shooter met reusachtige mechs kan EA dus veel indruk maken.
Wat willen jullie graag zien tijdens de EA gamescom 2015 persconferentie? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws