5 toffe titels van de Bandai Namco line-up de komende tijd

  Als je fan bent van Rockstar moet je het met een paar titels doen – overigens wel games met grote replay value. Andere ontwikkelaars hebben meer paarden op stal, zoals Bandai Namco. Een dikke line-up komt eraan, waarvan we vijf titels uit zullen lichten.

  Little Nightmares II

  Op gamescom werd er zomaar een nieuwe game getoond van Tarsies Studios, namelijk Little Nightmares II. Het is natuurlijk hét vervolg op Little Nightmares wat het goed gedaan heeft. Het spel deed ergens wat denken aan Tim Burton met een bizarre stijl op een schip, waarin een klein meisje ronddwaalde in een wereld vol groteske wezens en vreemde gebeurtenissen.

  In deel twee neem je niet meer Six onder de knoppen, maar Mono. Hij zit vast in een bizarre wereld en samen met Six zal hij proberen te ontsnappen. Ondertussen kom je diverse monsters tegen, zoals ook in deel één het geval was. Bandai Namco heeft laten weten dat deel 2 voorzien zal worden van nieuwe gameplay mechanieken. Lees vooral ook het artikel door van Theo dat gaat over de details van Little Nightmares II. Wij waren razend enthousiast over deel één en zijn dat nu ook al over dit nieuw deel.

  Het spel komt volgend jaar uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch.

  One Piece: Pirate Warriors 4

  De voorgaande One Piece game werd helaas niet zo goed ontvangen op XGN. Hopelijk komt daar met One Piece: Pirate Warriors 4 verandering in. Het is echt een titel voor de anime fans. Fans kunnen voor het eerst het originele verhaal van de Straw Hat Crew ervaren. De missie is om Sanji terug te halen van een hele gevaarlijke piraat: Big Mom.

  Dat betekent dat er onderweg flink wat vijanden in elkaar gebeukt moeten worden. Wij speelden de game al even kort op gamescom en het spel zag er niet alleen goed uit, maar speelde ook soepel. Tijdens gamescom werden er overigens zes nieuwe speelbare personages uit de doeken gedaan. Dit zijn:

  • Jimbei
  • Sanji Vinsmoke
  • Ichiji Vinsmoke
  • Niji Vinsmoke
  • Yonji Vinsmoke
  • Reiju Vinsmoke


  De game zal op meerdere platformen uitkomen en heeft vooralsnog geen releasedatum.

  Code Vein

  Ben jij niet zo van een anime-sausje? Dan komt er iets heel anders nog uit de stal van Bandai, namelijk Code Vein. Een game voor vechtersbazen en zij die gek zijn van vampiers! De gehele game speelt zich af in een futuristische setting. De vampiers worden Revenants genoemd en zij leven in de maatschappij genaamd Vein. Jij kruipt in de huid van zo’n vampier en beschikt over bovennatuurlijke krachten.

  Tijdens gamescom hebben wij de game kort gespeeld en wauw, wat was dat geweldig! Het voelde heerlijk om met wapens gespuis af te maken. Want zó voelt het: alsof je vijanden bruut afslacht. De sfeer heeft een geheel eigen uitstraling en een uitdagende gameplay. Zo merkten we al snel dat diverse vijanden om een andere aanpak vroegen en dat het niet een kwestie was van ergens snel doorheen beuken. Code Vein belooft interessante gameplay te bieden en is echt iets voor de doorgewinterde gamer.

  De game komt op 27 september uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Dragon Ball Z Kakarot

  De serie Dragon Ball gaat al jaren mee. Begin volgend jaar is het weer tijd voor een nieuwe game. Het is een actievolle RPG voor de Dragon Ball kijkers. Tijdens gamescom werd bekendgemaakt dat de Cell Sega in het spel inbegrepen zit.

  In principe kan iedereen deze game spelen, want met Dragon Ball Z Kakarot wordt teruggegaan naar het begin van het verhaal. In de game bestuur jij Kakarot of Goku die een vredig leven op aarde lijken te hebben. Want zoals altijd in games is niets wat het lijkt en wordt de rust al snel verstoord. Kortom, al snel moet de beuk erin, zonder te veel te spoilen. De game zal in ieder geval een diepgaand verhaal voorleggen aan de spelers. De cel-shaded omgevingen zagen er prachtig uit op gamescom. Verder is al eerder duidelijk geworden dat het spel een enorme open wereld heeft. Theo nam de game al eerder uitgebreid onder de knoppen op E3. Lees vooral zijn bevindingen nog even na in dit artikel.

  De game komt begin 2020 uit op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  RAD

  De laatste titel is uit, namelijK RAD. Momenteel zijn we bezig met het spelen van de game voor de review! In de game speel je als een tiener die door de radio-actieve woenstenij van Fallow reist, op zoek naar een manier om de wereld te genezen. De hele wereld zit vol met gifstoffen en daar zit het gevaar in.

  De game hebben we op gamescom ook al even kort gespeeld. Wat vooral aantrekkelijk is in eerste instantie is de stijl van de game. De game komt van ontwikkelaar Double Fine en dat kun je goed zien. Vrolijke knotsgekke kleuren sieren het decor, terwijl er ondertussen van alles aan de hand is en er gevochten moet worden. Houd vooral XGN in de gaten voor de recensie.

  De game is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch.

  Verder is er natuurlijk nog Man of Medan dat vandaag al uitgekomen is. Dit is een game voor de horrorfanaten!

  Little Nightmares II

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.