Six is terug en wederom is ze op een plek waar ze niet wil zijn. Dit keer is ze niet in de enge omgevingen die we uit het eerste deel kennen, maar is ze buiten aan het spelen. Althans, je mag het niet echt spelen noemen wat Six doet. Ze is namelijk in gevaar en jij moet haar helpen net als in het eerste deel van Little Nightmares.

5. Buiten zijn en toch gevangen

In het eerste deel van Little Nightmares wordt Six wakker op een donkere, vieze plek. Het blijkt al snel dat dit niet een plek is waar het kleine meisje wil zijn. Daarmee begint een avontuur vol gekke en vooral enge taferelen. Je helpt Six uiteindelijk ontsnappen, maar in Little Nightmares II treffen we Six toch weer in gevangenschap aan.

Dit is al in de trailer te zien, waar meteen duidelijk wordt dat Six buiten is. Hoe zit het met die gevangenschap dan? Six zit nog steeds in The Maw, een omgeving vol bizarre taferelen en vooral gevaarlijke wezens en gekke volwassenen. Hoewel ze dit keer dus buiten is, is ze niet buiten gevaar. Het avontuur van Six gaat door waar deel één ophield. Midden in de ellende dus.