De 5 beste sport games van 2017

  Dafne Schippers is wederom wereldkampioen. Max Verstappen die bezig is met zijn weg naar de Formule top. De Nederlandse voetbaldames werden Europees kampioenschap. Toegegeven, het mannenvoetbal is op dit moment een zooitje, maar het was een mooi sportjaar. Ook voor games, daarom hier de beste sport games van 2017.

  5. NHL 18

  Uiteraard staan zulke lijsten vaak vol met games van EA en dit jaar is geen uitzondering, hoewel hier verandering in kan komen, is dat in 2017 niet anders. NHL heeft de vijfde plek behaald in de lijst met beste sport games van 2017 en terecht. De game is perfect voor de meeste instappers van de sport, en laten we eerlijk zijn: dat zijn de meeste van ons.

  Met de nieuwe Training Camp modus, leer je alles over ijshockey, zodat jij na je training camp, zelf als Sidney Crosby of Patrick Kane over het NHL-ijs kan schaatsen. Gelukkig kan je als hockey veteraan jezelf ook prima vermaken met de bekende franchise mode of the Be A Pro modus in de game. Genoeg te doen in ieder geval.

  4. Everybody's Golf

  Niet om de discussie op te starten of golf een sport of een spelletje is, maar we gaan er gemakshalve even vanuit dat golf toch echt een sport is en dan hoort Everybody's Golf zeker in dit rijtje thuis. Dit vermakelijke spel houdt je urenlang bezig met fanatieke potjes golf online, tegen je vrienden of de computer.

  Er is in ieder geval genoeg vrij te spelen in het spel (misschien zelfs teveel). Helemaal zo aan het einde van het jaar is het natuurlijk te koud om je clubs te pakken en 18 holes te spelen, dus dan is Everybody's Golf de perfect uitkomst voor jou.

  3. FIFA 18

  FIFA op 3? Ja inderdaad, FIFA 18 staat in de lijst met beste sport games van 2017 op drie. Dat vind je of te hoog of te laag, maar je kan er niet omheen, FIFA is ook dit jaar gewoon weer een prima game, die als voetbal fan eigenlijk niet kan laten liggen. Pro Evo lijkt dit jaar al helemaal ondergesneeuwd onder het succes van FIFA, dus vandaar dat de voetbalgame van EA dit jaar te vinden is op deze lijst.

  De game is realistisch en biedt gewoon weer een sterke voetbalervaring en vandaar dat je ook dit jaar gewoon weer EA kan paaien met de aankoop van een nieuwe game (we vallen er allemaal voor). Met een nieuwe episode voor The Journey, meer vrijheid als speler, een uitgebreide career mode en grafisch weer een prachtige game, kan jij er dit seizoen weer voorlopig tegenaan met FIFA 18.

  2. F1 2017

  Helemaal nu Max Verstappen onze grootste sporttrots is, kan deze game niet in dit rijtje ontbreken. Scheur als Max (of een van de andere coureurs) over een van de twintig banen die we kennen van Formule 1, in zowel de huidige Formule 1 wagens, als de oude klassieke wagens.

  Degenen die echt op zoek zijn naar een Formule 1-simulator, zijn bij F1 2017 echt aan het goede adres. Dus mocht je je net als veel andere nieuwe Formule 1 fans je support voor Max laten zien, dan kan dat eigenlijk niet beter door als de beste man zelf in een bolide te stappen en Lewis Hamilton van zijn troon te stoten.

  1. NBA 2K18

  En eigenlijk met afstand, op de eerste plaats bij de beste sport games van 2017, staat NBA 2K18, de franchise die vrijwel jaarlijks uit de bus komt als de beste sportgame van het jaar. Ook dit jaar heeft 2K Sports weer een fantastische game in de (digitale) schappen weten te leggen. Met bergen aan nieuwe features en vooral de kleine details in de game die de show stelen. Waar je van denkt: wow, dat daaraan is gedacht.

  NBA 2K18 is gewoon de meest vermakelijke sportgame van 2017 en is zeker het proberen waard als je basketbal wel vet vindt, maar gewoon nog nooit een kans hebt gegeven. Probeer eensThe Neighbourhood , My GM of MyTeam en wij durven te wedden dat je binnen no-time helemaal bent opgeslokt door het basketbalvirus.

  F1 2017

  Verkijgbaar vanaf 25 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.