10 toffe Comic Con Amsterdam Cosplay outfits - Lúcio en Rabbid Peach

Article
woensdag, 06 september 2017 om 13:13
xgn google image
Het afgelopen weekend was Comic Con volop aan de gang. Dat weekend konden bezoekers zich storten op films, games en comics. Maar er waren ook veel bezoekers die verkleed kwamen in cosplay kleding. Bekijk nu verschillende toffe Comic Con Amsterdam Cosplay outfits.
Cosplay is een groot onderdeel van Comic Con. Het evenement werd voor de tweede keer gehouden in Amsterdam. Eerder dit jaar was er Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht. Ook hier waren veel cosplayers te zien.
Net zoals vorig jaar, waren er ook dit jaar veel Harley Quinn personages te zien. Maar we kwamen ook een paar Jack Sparrow’s, Deadpool’s en Darth Vader’s tegen. Enkele van deze personages hebben wij op de foto kunnen zetten. Lees nu meer over deze personages.

10. Kylo Ren

Compleet met lightsaber was dit kostuum te zien tijdens Comic Con 2017. Wie het persoon achter het masker is, zullen we nooit weten. Toen wij hem aanspraken voor een foto, hoorde we een diepe, door het masker vervormde stem. Hij (of zij) maakt de outfit compleet met handschoenen, een cape en een bijpassend masker.
117531

9. The Joker

Dit personage van The Joker nam zijn rol erg serieus, bij het aanspreken van The Joker stemde hij met een passend stemmetje in om een foto van zichzelf te laten maken. Zijn personage is gebaseerd op The Joker uit The Dark Night. Deze werd toen gespeeld door Heath Ledger.
Verder is hij gekleed in de paarse jas die The Joker aan heeft in The Dark Night. Ook heeft hij make-up op en geverfd haar om zijn look af te maken.
117532

8. The Sims personage

Deze Sim besloot met een iets explicietere outfit naar Comic Con toe te gaan. Ze is namelijk verkleed als een naakte Sim. Iedereen die bekend is met het spel, herkent het pixelachtige beeld dat voor de Sims verscheen wanneer zij naakt waren. De persoon op deze foto heeft het afgemaakt door een Sim logo boven haar hoofd te knutselen, hierdoor lijkt het net echt.
117533

7. Jack Sparrow

Deze Jack Sparrow spotten we aan het begin van de dag al, hij viel dan ook erg op met zijn complete outfit en make-up. Zijn outfit is gebaseerd op Jack Sparrow uit Pirates of the Carribean. Hij maakt zijn outfit compleet met wapens enkele wapens waaronder een pistool en een zwaard.
Er zijn in totaal vijf films gemaakt in de Pirates of the Carribean film franchise. Dit jaar kwam het vijfde deel genaamd Dead Men Tell No Tales (Salazar's Revenge) nog uit.
117534

6. Rabbid Peach

Ook Rabbid Peach besloot om naar het evenement te gaan. Met haar pruik, oren, kroon en outfit lijkt alles net echt. Ook heeft ze een prinsessentopje aan om haar outfit af te maken.
Rabbid Peach heeft niet zulke lange benen en draagt tevens geen broek. Hierdoor moest de cosplayer improviseren en heeft gekozen om een onepiece te dragen.
Onlangs werd een trailer uitgebracht van Rabbid Peach. Hierin was te zien hoe zij ook een selfie maakte. De cosplayer besloot deze actie voor de foto na te doen.
117535

5. Groot

Deze boom van een cosplaypersonage wist bij een hoop mensen een indruk achter te laten. De cosplayer viel dan ook erg op wanneer hij over de beursvloer van Comic Con heen liep. Op de foto is hij te zien met Rox, onze hoofdredacteur. Zijn pak is bedekt met mos en lijkt sprekend op het personage uit de film Guardians of the Galaxy.
117536

4. Batman en Catwoman

Deze twee personages zijn verkleed als Batman en Catwoman. Het duo ziet er samen passend uit. Catwoman heeft een passend pak aan met handschoenen en een muts. De nagels van de handschoenen zijn zelfs van metaal gemaakt, om de outfit nog gedetailleerder te maken.
De Batman cosplayer heeft ook een passend pak aan. Zijn riem en muts passen goed bij de comic versie van Batman.
117537

3. Little Red Riding Hood en Harley Quinn

Dit was een van de beste Harley Quinn personages die we voorbij hebben zien komen. Samen met Little Red Riding Hood is zij op de bovenstaande foto te zien. De Harley Quinn cosplayer heeft dezelfde schoenen aan als de originele Quinn. Ook heeft ze haar haar geverfd, bijpassende kleding aan, en heeft ze dezelfde knuppel als het originele personage.
Little Red Riding Hood valt het meeste op door haar lange, rode cape. Daarnaast heeft ze een passende jurk aan met kousen en hakken. Samen vertoont dit duo sterke cosplay en is daarom in onze lijst benoemd.
117538

2. Lúcio

Deze cosplayer heeft zichzelf getransformeerd in het Overwatch personage Lúcio. Hij heeft een heel goede versie gemaakt van het personage. De Lúcio cosplayer heeft namelijk dezelfde bril, rugzak en outfit aan. Hij maakt zijn outfit af met dreadlocks en het speciale wapen dat Lúcio bevat.
Wat niet op de foto te zien is, zijn de skeelers die hij aan heeft. Hiermee scheurde hij over de beursvloer van Comic Con.
117539

1. Alien en Predator

De laatste cosplayers in onze lijst zijn mensen die verkleed waren als de Alien en Predator uit Alien vs Predator. De film kwam in 2004 uit en werd geregisseerd door Paul W.S. Anderson.
De Alien cosplayer heeft een gedetailleerd pak. Ook heeft ze een bijpassend masker en handschoenen die haar outfit afmaken. De cosplayer die verkleed is als Predator heeft een super vet pak aan met details die het personage in de film ook heeft. Tevens bevat het outfit een wapen waar twee ijzeren klauwen uitkomen.

Populair Nieuws