Na druk bezochte vorige edities was het ook dit jaar weer de vraag hoe de sfeer zou zijn op de Dutch Comic Con 2017. Ieder jaar komen er duizenden bezoekers uit het hele land naar de Jaarbeurs in Utrecht, om daar te genieten van comics, cosplay, merchandise, wedstrijden, games en om op de foto te kunnen met de grote hoeveelheid beroemdheden en artiesten.

Dit weekend waren er vier zalen, waarin verschillende dingen te doen waren. Door de drukte waren deze zalen goed gevuld. In deze zalen waren veel bezoekers die genoten van de cosplay en de vele winkeltjes met leuke posters, comics, gadgets, t-shirts en vele andere spullen.

Drukte op Dutch Comic Con 2017

Dit jaar was de Dutch Comic Con 2017 erg goed bezocht. De zaterdag dat XGN er was, stond er voor de deur nog open ging al lange rijen. Complete gezinnen en vrienden groepen kwamen naar het midden van het land om te bekijken wat de Jaarbeurs dit jaar in petto had.

Er waren ook zoals ieder jaar beroemdheden aanwezig. Dit jaar waren onder andere Lennie Jones (The Walking Dead) en Stefanie Joosten (Metal Gear Solid V: The Phantom Pain) te zien. De rijen om met de beroemdheden op de foto te gaan of om een handtekening te vragen waren erg lang. Je kan dus zeggen dat de Dutch Comic Con goed bezocht is. Het was een geslaagd weekend, doordat de sfeer zo goed was.

Bekijk de video om een impressie te krijgen van de sfeer.