Deze 10 E3 trailers mag je absoluut niet missen

  De E3 zit er alweer bijna op en daarom nemen we een kijkje naar de tien E3 trailers die je naar onze mening niet mag missen. Er zijn meer dan genoeg trailers uitgekomen, er tien uitkiezen was nog niet zo makkelijk. Bij elke game zal de bijbehorende trailer bovenaan de pagina te zien zijn.

  10. Sea of Thieves

  We beginnen onze lijst met E3 trailers met een exclusive van Microsoft. Sea of Thieves is de nieuwe game voor Xbox One en PC. In Sea of Thieves speel je samen met online vrienden, verder kun je schepen veroveren, schatten opgraven en de mooiste eilanden ontdekken.

  Je gaat deze open wereld rond met je piratenschip. Binnen dit schip neem je ook verschillende rollen aan, zoals sturen, de zeilen uitslaan of de navigatie bepalen. Sea of Thieves is een gezamenlijke open wereld, je komt dus regelmatig andere spelers tegen.

  Sea of Thieves heeft een eigen uitstraling en bevat overdreven mogelijkheden, zoals uit een kanon geschoten worden. Als je de gameplay trailer bekijkt weet je waarom wij enorm zin hebben om Sea of Thieves te spelen.

  9. Anthem

  Een compleet nieuwe game in de lijst met E3 trailers. Anthem is de nieuwe game van ontwikkelaar BioWare. De game wordt het meest vergeleken met Destiny, zo zou Anthem de ‘Destiny zijn van BioWare’ zijn.

  Anthem is een futuristische RPG. In het spel verken je de wereld in een soort mechsuit. Deze pakken zullen Javalins heten en zijn volledig naar wens van de speler aan te passen.

  Anthem bevat verschillende pakken nodig om je vijanden te verslaan. Zo heb je enorm grote vijanden die jij met een party van andere spelers moet verslaan. Als laatste kun je ook onder water aan de slag, iets wat ook in de trailer wordt vertoond.

  8. Super Mario Odyssey

  De grootste Nintendo game van dit jaar wordt ongetwijfeld Super Mario Odyssey. Tijdens E3 2017 kregen we meer te zien van het spel en was het zelfs voor iedereen al speelbaar!

  In de nieuwe Mario zien we hoe de bekende loodgieter een compleet nieuwe kracht heeft. Hij kan namelijk met zijn petje andere wezens en objecten overnemen. Gooi deze Cappy op een T-Rex en opeens ben je die dinosaurus. Het levert tal van unieke en leuke situaties op.

  Super Mario Odyssey verschijnt op 27 oktober exclusief op de Nintendo Switch.

  7. God of War

  Binnen onze lijst van E3 trailers hebben we een bekende exclusieve PlayStation game: God of War. De nieuwe God of War werd tijdens de vorige E3 al aangekondigd, nu gaf Sony ons een nieuwe kijk op de hoogst populaire game.

  In de trailer is Kratos met zijn zoon te zien, samen krijgen ze het aan de stok met verschillende vijanden. Verder zien we Kratos en zijn zoon met een wolf uit de Noorse mythologie praten, om welke god dit precies draait is nog onbekend.

  Daarnaast zien we hem met een soort serpent ‘praten’, deze serpent zal hoogstwaarschijnlijk Kratos en zijn zoon gaan helpen tijdens het verhaal. God of War ziet er geweldig uit, de game komt ergens in het begin van 2018 uit. Van ons mag het nieuwe jaar daarom snel beginnen.

  6. Forza Motorsport 7

  Onze racegame binnen de lijst van E3 trailers is Forza Motorsport 7 De nieuwe Forza game werd getoond op de nieuwe Xbox One X en zal 4K ondersteuning bevatten.

  In de trailer zijn de indrukwekkende graphics en gameplay te aanschouwen. Verder werd op de E3 persconferentie een nieuwe Porsche getoond, die je ook in de game kunt gebruiken.

  Met de nieuwe trailer kwam ook de officiële releasedatum van de game. Forza Motorsport 7 moet op 3 oktober uitkomen voor Xbox One en Windows 10. Ook ziet de game een release op de Xbox One X, deze komt uit samen met de lancering van het nieuwe systeem op 7 november.

  Wij kunnen niet wachten om de kracht van de game uit te proberen op de vernieuwde Xbox One X.

  5. Spider-Man

  Binnen de lijst van E3 trailers wisten we al een tijdje dat deze eraan zat te komen: de PlayStation 4 exclusieve Spider-Man game.

  Veel over deze game was nog niet bekend, fans zaten in anticipatie te wachten op de details. We kregen niet alleen wat details, maar een gameplay trailer van acht minuten!

  In deze gameplay trailer zien we hoe Spider-Man zijn vijanden neerhaalt met stealth aanvallen. Ook het vechtsysteem, wat lijkt op het systeem van de Batman Arkham spellen, is even goed te bekijken. Verder zien we enkele quicktime events en een voorproefje van het verhaal van de game.

  Over de releasedatum van Spider-Man is nog niet veel bekend. Het enige wat we zeker weten is dat de game pas in 2018 verschijnt, tot die tijd moeten we nog even afwachten met het slingeren door New York.

  4. Call of Duty: WW2 Multiplayer

  De volgende game in de lijst van E3 trailers speelt zich eindelijk weer af tijdens de Tweede Wereldoorlog: Call of Duty WW2. De recente Call of Duty games kregen allemaal een futuristische aanpak. Nu keert de franchise terug naar naar zijn roots.

  De nieuwe multiplayer trailer is dan ook zeer indrukwekkend. We zien prachtige in-game footage van de slagvelden die je kunt meemaken in de game. Klassieke wapens en voertuigen komen ook voorbij.

  Verder zal Call of Duty WW2 een War modus bevatten. In deze modus moeten twee kanten belangrijke punten op de map veroveren. Deze modus heeft een unieke wending, de omgeving kan namelijk veranderen of instorten. Op deze manier moeten spelers steeds nieuwe manieren vinden om te overleven.

  Na het zien van de Call of Duty WW2 multiplayer trailer zijn we zeker verkocht. De releasedatum van 3 november kan niet snel genoeg komen.

  3. Shadow of the Colossus

  Nog een enorme verassing binnen de lijst van E3 trailers, Shadow of the Colossus kwam uit het niets en blies het publiek omver.

  Shadow of the Colossus zal een remake worden van de populaire game die in 2006 voor de PlayStation 2 uitkwam. Sony ging tijdens de E3 persconferentie niet verder in op Shadow of the Colossus.

  Na de persconferentie liet het bedrijf weten onder de indruk te zijn over de impact van de Shadow of the Colossus trailer. Sony hoopt met deze remaster een nieuwe generatie te introduceren aan de game.

  Shadow of the Colossus zal geen simpele port worden, deze remake heeft grafisch een complete makeover gekregen. Het spel zal exclusief verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, een releasedatum is nog niet bekend. Wij hopen dat de game zo spoedig mogelijk in de winkelrekken verschijnt.

  2. Assassin's Creed Origins

  We wisten al veel van deze game in de lijst met E3 trailers, maar al deze details waren toen nog geruchten. Nu weten we dat Assassin’s Creed Origins officieel teruggaat in de tijd om de herkomst van de Assassins te ontdekken in het oude Egypte.

  In de gameplay trailer komen verschillende nieuwe functies voorbij. Zo kan je ditmaal zelf als speler een adelaar besturen, om zo je omgeving te verkennen en vijanden te spotten. Het gehele vechtsysteem is ook opnieuw gebouwd, met meer intelligente vijanden en de mogelijkheid om een schild te dragen.

  Assassin’s Creed Origins laat de speler zelf kiezen welke speelstijl het beste past. Zo is je personage compleet aan te passen naar jouw wensen. Zware wapens, schilden ter verdediging of met twee zwaarden volop je vijand proberen te verslaan, alles is mogelijk.

  Vooral de omgevingen zien er enorm indrukwekkend uit. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op Assassin’s Creed Origins, de game verschijnt namelijk op 27 oktober.

  1. Beyond Good and Evil 2

  Een grote verassing binnen de E3 trailers: Beyond Good and Evil 2 is het vervolg op de populaire game Beyond Good and Evil uit 2003. Eerder werd gezegd dat de game niet op de E3 aanwezig zou zijn, maar zoals we nu weten is de game officieel onthuld tijdens de E3.

  In Beyond Good and Evil 2 reis je naar System 3, een handelsbeschaving in de 24ste eeuw. De game zal een voorloper zijn van het origineel, aangezien hoofdpersonage Jade niet in de game zit. Een nieuwe tijd van piratenij wordt geïntroduceerd en jij als speler baant je een weg van laaggeklasseerde piraat tot de kapitein.

  Dankzij de indrukwekkende trailer willen we meteen met de game aan de slag.

  Wat waren voor jullie de beste E3 trailers?

  Dit waren de tien E3 trailers die je in onze ogen absoluut niet mag missen. Er zijn nog talloze trailers uitgekomen, welke trailer liet bij jullie de grootste indruk achter of naar welke trailer kijk je nog enorm uit?

  Geen E3 trailers missen en op de hoogte blijven van al het E3 nieuws? Volg alles op onze speciale E3 pagina.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.