E3 2018 games - Gaan we deze games terugzien?

Article
donderdag, 15 juni 2017 om 11:52
xgn google image
Tijdens de E3 worden er tal van spellen getoond die nog lang niet uitkomen. Waarschijnlijk zien we die volgend jaar gewoon weer terug op de beurs. Dit zijn de E3 2018 games die we dan verwachten.
De E3 2017 zit er alweer bijna op. Tijdens de show hebben we heel erg veel nieuwe games gezien. Maar niet elk van die spellen komt snel uit. Daarom is het waarschijnlijk dat die volgend jaar terugkeren onder de E3 2018 games. Wij blikken nu alvast vooruit op titels waarvan we denken dat ze tijdens de volgende editie van de show weer aanwezig zijn.

8. Metroid Prime 4

We beginnen onze lijst van E3 2018 games met Metroid Prime 4. Over deze game is nog niet veel bekend. Metroid Prime 4 kreeg een officiële aankondiging, maar meer ook niet. In deze aankondiging werd wel bevestigd dat de game in de maak is voor de Nintendo Switch.
De originele Metroid Prime was beschikbaar op de Nintendo GameCube. Later kwamen ook enkele delen naar de Wii, maar op de Wii U bleef het stil. Nu weten we zeker dat een nieuwe game in de Metroid franchise er officieel aankomt.
Er is nog geen releasedatum bekend. Verder zijn er ook geen trailers of andere details beschikbaar. We weten zeker dat we tijdens de E3 in 2018 meer te zien krijgen van Metroid Prime 4.
113332 2

7. Code Vein

Code Vein, de nieuwe game van ontwikkelaar Bandai Namco, is een actie RPG. Code Vein speelt zich af in een toekomstige wereld. Spelers zullen in de huid kruipen van vampiers met bovennatuurlijke krachten, genaamd Revenants.
Verder bevat Code Vein een ‘buddy system’ hiermee kan je een partner meenemen tijdens je missies. Of de mogelijkheid er is dat een andere speler deze buddy kan besturen in een soort co-op modus is nog onbekend.
Code Vein heeft nog geen exacte releasedatum, hierdoor lijkt de kans groot dat we Code Vein gaan zien onder de E3 2018 games.
113333

6. Metro Exodus

Metro Exodus zal het vervolg zijn op Metro: Last Light uit 2013. Ook dit deel zal net als haar voorganger gebaseerd zijn op de boeken van Russische auteur Dmitry Glukhovksy.
Metro Exodus was een grote verassing tijdens de Microsoft persconferentie. De game gaat verder met het verhaal uit de voorgaande games. In Metro Exodus ontsnap je uit Moskou en begin je een gevaarlijke reis door Rusland. Deze reis wordt omschreven als episch en zal zich over meerdere continenten afspelen.
Metro Exodus heeft een releasedatum in 2018. Vanwege de grote van de game en de prachtige graphics verwachten wij dat de game pas laat in het jaar zal verschijnen. Om deze reden zullen wij ongetwijfeld meer van Metro Exodus zien tijdens de E3 2018.
113338

5. Anthem

Binnen de lijst van E3 2018 games weten we zeker dat deze terugkeert. Anthem verschijnt namelijk pas in de herfst van 2018. Dit garandeert een plekje en mogelijkheid om meer van de game te laten zien tijdens de E3 in 2018.
Anthem is een futuristische RPG van ontwikkelaar BioWare. Met een soort mechsuit zal jij de wereld verkennen. Deze speciale mechsuits heten Javelins en kunnen volledig naar de wens van de speler worden aangepast. Er zijn verschillende Javelin mechsuits, deze heb je nodig om een variatie aan vijanden te verslaan.
In de bovenstaande trailer krijg je een goed overzicht van de gameplay, zo zien we ook dat je onderwater aan de slag kunt gaan. Anthem komt in de herfst van 2018 pas uit, er is nog genoeg tijd om meer over de game te ontdekken.
113339

4. Shadow of the Colossus

Tijdens de Sony persconferentie werd een remake van de game Shadow of the Colossus onthuld. Sony ging na het vertonen van deze trailer niet verder op de game in, veel details zijn daarom nog niet bekend.
Wat we wel weten is dat Shadow of te Colossus een nieuwe generatie gamers moet introduceren aan deze geweldige game. Shadow of the Colossus verscheen namelijk voor het eerst in 2006 op de PlayStation 2.
De Shadow of the Colossus remake zal geen simpele port worden, maar een grafisch verbeterde versie zoals te zien in de bovenstaande trailer. Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor Shadow of the Colossus, daarom voegen wij de game toe aan onze lijst met E3 2018 games.
113343

3. Skull and Bones

Net als Anthem, zal ook Skull and Bones zeker aanwezig zijn als onderdeel van de E3 2018 games. Skull and Bones komt net als Anthem uit in de herfst van 2018, wat betekent dat op de E3 in 2018 meer gameplay kan worden onthuld.
Skull and Bones is een multiplayer piratenavontuur, duidelijk geïnspireerd door de game Assassin’s Creed IV: Black Flag. De makers van Skull and Bones wilden zien hoe de naval combat verloopt als er twee of meer spelers betrokken zijn tijdens het gevecht. De game zal zich afspelen op de wateren van de Indische Oceaan.
Skull and Bones begint simpel met één boot. Door gevechten te winnen en schatten te veroveren kan je uiteindelijk een groot aantal aanpassingen aan je schip maken. In de bovenstaande gameplay trailer zie je onder andere een vijf tegen vijf modus voorbijkomen.
113351

2. Kingdom Hearts III

De nieuwe Kingdom Hearts game werd al in 2013 aangekondigd, we wachten dus al een behoorlijke tijd op deze game. Kingdom Hearts 3 moet ergens in 2018 uitkomen, maar wanneer precies blijft onbekend.
Kingdom Hearts 3 bevat de gameplay en personages die we van de serie gewend zijn. In de trailer zien we Hades het onze helden lastig maken en komen Disney klassiekers Donald Duck en Goofy voorbij. Ook Hercules duikt op en vecht op Mount Olympus.
Kingdom Hearts 3 is enorm gewild door fans, zelf denken wij dat de game aan het eind van 2018 zal verschijnen. We hopen meer beelden te zien tijdens de E3 in 2018.
113357

1. Beyond Good and Evil 2

We sluiten onze lijst met E3 2018 games af met Beyond Good and Evil 2. Dit was misschien wel de grootste verassing van de E3 2017, aangezien de ontwikkelaar had verteld dat Beyond Good and Evil 2 niet op de E3 aanwezig zou zijn. De game is officieel aangekondigd met een indrukwekkende trailer.
We zijn er zeker van dat Beyond Good and Evil 2 nog een tijdje te gaan heeft voordat de game in de winkel verschijnt. Om meer van de game te zien tijdens de E3 in 2018 klinkt volkomen logisch. De eerste Beyond Good and Evil verscheen in 2003 voor de originele Xbox, PlayStation 4 en GameCube.
In Beyond Good and Evil 2 reis je naar System 3, een beschaving in de 24ste eeuw. Jij als speler moet van een laaggeklasseerde piraat je een weg omhoog zien te vinden naar een echte kapitein.
De daadwerkelijke ontwikkeling van de game is nog maar net begonnen, dus de release lijkt nog ver weg.

Naar welke E3 2018 games kijken jullie uit?

Dit was onze lijst met de E3 2018 games. Dit zijn games die dit jaar werden vertoond op de E3 en we waarschijnlijk volgend jaar gaan terugzien. Naar welke games uit onze lijst kijk je het meeste uit? Bekijk ook welke 10 E3 2017 trailers je absoluut niet mag missen!

Populair Nieuws