De Xbox One X zal vanaf 7 november te koop zijn. De console ligt dan in de winkels voor 499 euro. Bij launch zijn consoles vaak meteen uitverkocht, dus is het slim om alvast een pre order te plaatsen.

De Xbox One X pre order is nu hier te plaatsen via Bol. Ook Media Markt biedt de console hier aan.

Update 13 juni: De pre orders in de webwinkels lijkt voor nu uitverkocht. Wel kun je deze wellicht nog in je lokale winkel offline plaatsen. Wanneer er nieuwe voorraad is laten we het weten.

Xbox One X pre order voor snelste console ooit

De nieuwe Xbox moet de snelste console ooit worden. Volgens Microsoft is de spelcomputer ruim 40% krachtiger dan de huidige Xbox One. Dat verschil moeten we zometeen terug gaan zien in de graphics op de console en de mogelijkheid om tal van games te spelen in een 4K resolutie.

De console zal met 6 teraflops aan grafische kracht en 12 GB aan werkgeheugen de komende tijd dé meest krachtige console op de markt zijn. Dat de console zo snel zou worden, dat wisten we al even. Maar het was toch wachten op de E3 van dit jaar tot de officiële onthulling van de prijs, de uiteindelijke naam en natuurlijk de releasedatum. Wel hangt aan dit alles dus een prijskaartje van 499 euro.

Games getoond

Tijdens de E3 werden meerdere games voor de X getoond. Zo kwam Crackdown 3 voorbij, dat bij de lancering van de console zal uitkomen. Ook zagen we beelden van Forza Motorsport 7, ook beschikbaar bij launch.

Verder maakten titels als Assassin's Creed Origins en Anthem indruk. Op die laatste game moeten we nog even wachten, de nieuwe RPG van BioWare zal namelijk pas vanaf de herfst van 2018 beschikbaar zijn.

Op de hoogte blijven van alles omtrent de E3? Bezoek dan onze speciale E3 pagina.