10 beste Disney+ films die we op de streamingdienst hopen te zien

Article
woensdag, 14 november 2018 om 17:37
10 beste disney films die we op de streamingdienst hopen te zien 142021
Disney+ is de naam van de nieuwe streamingdienst van Disney. Deze eventuele nieuwe concurrent van Netflix komt aan het einde van 2019 uit. Er is bekend geworden dat onder andere films van Marvel, Star Wars, Pixar Animation Studios en National Geographic beschikbaar zullen zijn op Disney+. Dit zijn de 10 beste Disney+ films die we op de streamingdienst hopen te zien.

10. Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back

De nieuwe streamingdienst van Disney zal genoeg nieuwe films krijgen en daarom zou het leuk zijn als het ook een paar klassiekers op Disney+ te zien zullen zijn. The Empire Strikes Back is een van die klassiekers. Deze Star Wars film, die al in 1980 uitkwam, is het tweede deel in de originele Star Wars trilogie. De film wordt gezien als een van de beste films aller tijden en kan dus niet ontbreken op de nieuwe streamingdienst van Disney.
Het verhaal speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film af. Darth Vader is op zoek naar Luke Skywalker en de rest van de Rebel Alliance. Luke bestudeert The Force onder begeleiding van Jedi Master Yoda. Vader vangt de vrienden van Luke, waarna hij een keuze moet maken: wordt hij een volledige Jedi Knight of confronteert hij Darth Vader en gaat hij zijn vrienden redden.
142022

9. Toy Story

Van de ene klassieker naar de andere, maar wel een heel ander soort film. Toy Story is een animatiefilm die in 1995 uitkwam. Het is het eerste deel uit de franchise, waar tot nu toe nog twee films volgde. De vierde Toy Story film komt in de zomer van 2019 uit en gaat simpelweg Toy Story 4 heten.
In Toy Story komt het speelgoed van Andy tot leven wanneer er geen mensen in de buurt zijn. Wanneer de zesjarige Andy jarig is, zijn Woody en het andere speelgoed bang dat ze gaan worden vervangen. Dit gebeurt niet, maar er komt wel een nieuw actiefiguur bij: Buzz Lightyear. Buzz denkt dat hij een echte astronaut is, maar hij is eigenlijk gewoon een actiefiguur. Dat zorgt voor de nodige problemen...

8. Star Wars: Episode IV - A New Hope

Star Wars: Episode IV - A New Hope is de eerste film in de originele trilogie. De film, die in 1977 uitkwam, is het begin van de Star Wars franchise. In deze film is er een burgeroorlog ontstaan in de ruimte. De rebellen strijden tegen de Galactic Empire dat onder leiding staan van Darth Vader. Darth Vader wil met de Death Star een gehele planeet vernietigen, maar de plannen hiervoor vallen in handen van de rebellen.
De plannen komen in de handen van Luke Skywalker die samen met Han Solo en Princess Leia gaat proberen om de duistere plannen van Darth Vader te stoppen.

7. The Lion King

The Lion King is niet de oudste film in deze lijst, maar wel zeker een klassieker te noemen. Deze animatiefilm kwam in 1994 uit. Het verhaal gaat over Simba; een jonge leeuw die zijn vader moet opvolgen als de koning. Zijn vader, Mufasa, wordt vermoord door zijn jaloerse jongere broer Scar. Simba denkt dat het zijn schuld is en vlucht, maar hij komt later sterker terug om zijn plek op de troon te claimen.
In 2019 komt de live-action film van The Lion King uit. Deze film wordt, net als de film die in 1994 uitkwam, geproduceerd door Walt Disney Productions. De live-action remake van The Lion King volgt uit het succes van de remake van Jungle Book. De film komt, als alles goed gaat, op 19 juli 2019 uit.
142025

6. Deadpool

Na een aantal films van Star Wars en Disney te hebben gehad, stappen we nu even over naar Marvel. Deadpool is een superhelden film gebaseerd op een Marvel Comics karakter. Deadpool kwam uit in 2016 uit en was een enorm succes. Het vervolg op Deadpool, genaamd Deadpool 2, kwam in mei 2018 uit. Die zouden wij ook graag kijken op de nieuwe streamingdienst van Disney.
Deadpool gaat over Wade Wilson. Wilson wordt gediagnosticeerd met een ongeneesbare vorm van kanker. Een mysterieuze man biedt Wilson een experimentele geneeswijze aan. Hier gaat hij op in en de mensen maken gebruik van gemuteerde genen. Hij wordt dagenlang gemarteld, maar overleeft het op wonderbaarlijke wijze. Hij heeft door het vele martelen superkrachten gekregen en die gaat hij nu gebruiken om de mensen die hem dit aan hebben gedaan te grazen te nemen.
142026

5. The Incredibles 2

De originele The Incredibles film kwam al in 2004 uit en we hebben dus wel enige tijd moeten wachten totdat we een vervolg kregen. The Incredibles 2 kwam in 2018 uit en de film was een enorm succes. The Incredibles 2 maakt het beste debuut voor een animatiefilm. De film heeft wereldwijd meer dan 1.2 miljard dollar opgebracht. Wij gaven de film een 8.5 in onze The Incredibles 2 review.
The Incredibles, een familie superhelden, gaan achter de Underminer aan. Na de gebeurtenissen uit de eerste film, waar er veel schade werd aangericht, hebben we mensen en de regering geen vertrouwen meer in superhelden. Daarom gaat de superhelden familie proberen om de naam van alle superhelden te zuiveren. Ze gaan alleen de strijd aan met mensen die proberen om de populariteit van superhelden nog verder te laten dalen.
142027

4. Captain America: Civil War

Na Deadpool zijn we zeker nog niet klaar met de superheldenfilms die gebaseerd zijn op de Marvel Comics. Captain America: Civil War is de dertiende film in de Marvel Cinematic Universe en het vervolg op Captain America: The First Avenger en Captain America: The Winter Soldier. De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Chris Evans. Maar ook grote acteurs als Tom Holland, Scarlett Johansson en Robert Downey Jr spelen een rol in de film.
Er ontstaat een strijd tussen Captain America en Iron Man. De regering wil graag dat de acties van de superhelden worden gecontroleerd. Iron Man sluit zich hierbij aan, maar Captain America wil meer doen dan alleen de wereld redden. Verschillende superhelden kiezen een kant, waaronder Black Panther, Spider-Man, Falcon en Ant Man.
142028

3. Up

Up is een animatiefilm die in 2009 werd uitgebracht door Walt Disney Pictures. Het is een losstaand verhaal over een oude weduwnaar en een jonge jongen die samen op avontuur gaan. Up is de eerste film die door Pixar werd uitgebracht in 3D.
De twee hoofdpersonen zijn Carl Fredricksen, de oude man, en een kleine jongen genaamd Russel. De vrouw van Carl Fredricksen is overleden en hij heeft haar beloofd om naar de wildernis van Zuid-Amerika te trekken. Daar gaan ze op zoek naar een gigantische exotische vogel, waarvan het bestaan wordt ontkend. Samen met Russel binden ze wel duizend ballonnen aan zijn huis, waardoor ze opstijgen en uiteindelijk landen in Paradise Falls.
142029

2. Captain America: The Winter Soldier

Captain America: The Winter Soldier - waar we het eerder al over hadden - werd in 2014 uitgebracht. Deze film is de voorganger van Captain America: Civil War en het vervolg op Captain America: First Avenger. The Winter Soldier is de negende film de Marvel Cinematic Universe. Ook in deze film speelt Chris Evans de rol van Captain America. Hij gaat de strijd aan met een mysterieuze tegenstander die bekend staat als de Winter Soldier.
Hoewel Captain America over het algemeen wordt gezien als de grote held is hij dat in deze film niet. Hij wordt gezien als een verrader. Wanneer Nick Fury (Samuel L. Jackson) wordt vermoord en hij op het laatste moment tegen Captain America zegt dat hij niemand kan vertrouwen. Wanneer hij hier naar handelt, vertrouwt niemand hem meer. Hij gaat de strijd aan met iemand die tot dusver alleen nog maar bekendstaat als de Winter Soldier. Maar toch ziet hij er wel bekend uit...
142030

1. Avengers: Infinity War

De eerste plaats deze top 10 beste Disney+ films die we op de streamingdienst hopen te zien is ook nog eens de nieuwste. Avengers: Infinity War kwam pas in april 2018 uit. Wij gaven deze film een erg hoog cijfer in onze Avengers Infinity War review, want de film zit vol met spetterende actie en het is erg mooi hoe alle helden samenkomen.
Avengers: Infinity War zit bomvol met toffe acteurs en personages. In de film nemen de Avengers en de Guardians of the Galaxy het op tegen Thanos die probeert alle Infinity Stones te bemachtigen. In Avengers: Infinity War spelen enorm bekende acteurs als Robert Downey Jr, Chris Evans, Benedict Cumberbatch en Tom Holland. Zij spelen respectievelijk Iron Man, Captain America, Doctor Strange en Spider-Man.

Populair Nieuws

Laatste Reacties