LEGO Marvel Avengers Preview - Meer dan 100 karakters!

  De helden van Marvel maakten eerder al hun debuut in de LEGO Marvel Super Heroes game. Nu keren ze weer terug in de aankomende LEGO Marvel Avengers game. De game bevat personages en verhaallijnen uit de veelgeprezen Marvel films waar je nu met deze superhelden de wereld moet redden. Lees alles over deze game in onze LEGO Marvel Avengers preview.

  De LEGO games van TT Games zijn zeker populair en we worden dan ook alsmaar verwend met nieuwe games en content. Zo hebben we al LEGO adaptaties zien verschijnen van Harry Potter, The Lord of the Rings, Batman en Star Wars. Met de komst van de nieuwste toevoeging in het LEGO universum gingen we langs bij Warner Bros. In Amsterdam om de game met eigen ogen te bekijken.

  Ervaar de actie uit de Avengers films

  Met LEGO Marvel Avengers krijg je opnieuw de kans om de belangrijkste momenten uit de Marvel Avengers films te beleven. De game volgt het hoofdverhaal van de twee films en de extra missies kunnen daar buitenom gespeeld worden. Tijdens de presentatie van de game werd een nieuwe hub getoond, namelijk de boerderij van Barton uit Age of Ultron. Hier zijn een hoop quests te vinden en ook hier werden nieuwe gameplay technieken getoond.

  Wat ook bekend is van The Avengers, is dat de superhelden als een team samenwerken. Deze belangrijke feature is ook zeker terug te vinden in de nieuwe LEGO game. In de game zit linksboven een meter, die zich vult naarmate je meer vecht. Bij een bepaald percentage kun je een speciale move uitvoeren, maar zodra de meter helemaal vol is dan kun je samen met één van je teamgenoten een mega sterke aanval gebruiken.

  Bepaalde moves uit de film komen hier ook zeker terug, zoals de combinatie-aanval van The Hulk en Captain America in de laatste The Avengers film. Natuurlijk zijn enkele combinatie moves een stuk grappiger gemaakt, aangezien het toch een LEGO game is.

  LEGO Marvel Avengers Preview 1

  Nog meer keuze uit Marvel Avengers karakters

  Naast de personages die we in de vorige LEGO Marvel game hebben kunnen zien schitteren, hebben we nu keuze uit meer dan honderd karakters. Behalve de personages die we kennen uit bekende Marvel films zijn er nu ook karakters toegevoegd die enkel bekend zijn bij de echte Marvel Comic fans. Dit zijn onder andere karakters als Quicksilver, Daredevil, Fin Fang Foom, Devil Dinosaur, Cloud Nine en Jessica Jones. De klassieke personages zoals Iron man, Thor en The Hulk zijn er uiteraard ook gewoon nog bij, maar beschikken wel over nieuwe unieke vaardigheden.

  Zo werd tijdens de demo van de game een nieuwe feature van Iron Man geïntroduceerd. Dit personage beschikt nu over een talrijk aantal Iron Man pakken. Voorheen kon je de outfits selecteren via de draaicirkel, maar in de nieuwe game zoom je eerst in op het pak van Iron Man, waar je vervolgens uit zijn verschillende pakken kunt kiezen. Een leuke toevoeging is dat elk pak zijn eigen, unieke animatie heeft.

  LEGO Marvel Avengers Preview 2

  Open wereld gameplay

  Het LEGO Marvel universum heeft er ook een heleboel nieuwe werelden en locaties bij gekregen. De werelden zijn een stuk groter geworden en ook kun je de nieuwe locaties bezoeken met de Quinjet. Zodra je een locatie hebt vrijgespeeld kun je deze bezoeken wanneer je maar wilt.

  Voornamelijk Manhattan werd getoond tijdens de demo, waar te zien is dat de stad nu zeer uitgebreid is en ook meer content heeft gekregen. Zo zie je dat de straten zowaar bezaaid zijn met mensen en verkeer. Je krijgt verder ook toegang tot een vernieuwde Marvel Avengers base, die beschikbaar wordt nadat je de storyline van Manhattan hebt voltooid.

  Aan deze locaties zijn ook leuke extra’s toegevoegd die zeker in de Marvel wereld thuishoren. Zo kun je nu de Captain America trading cards verzamelen die we ook in de eerste The Avengers film hebben kunnen zien. Uiteraard hebben deze kaarten wel een LEGO tintje gekregen. De karakters hebben verder een verbetering gekregen qua reizen, aangezien de locaties ook een stuk groter zijn geworden. The Hulk kan nu bijvoorbeeld een stuk verder springen en ook het vliegen van bepaalde karakters is beter geworden.

  LEGO Marvel Avengers Preview 3

  Nog meer genieten van de Marvel helden

  De LEGO Marvel Avengers game tovert zeker een glimlach op je gezicht en zit weer boordevol humor. Een voorbeeld dat werd getoond tijdens de demo was een quest waar The Hulk een selfie moet maken met iemand, waar hij de vrouw ondersteboven vasthoudt. De game is toch aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de vorige LEGO Marvel game, waar je nu nog meer locaties kunt ontdekken, meer quests kunt beginnen en toffe nieuwe moves kunt uitvoeren tijdens gevechten.

  LEGO Marvel Avengers komt 29 januari officieel uit en is speelbaar op de Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, PS Vita, Wii U, 3DS en PC. Zo kan iedereen genieten van deze toffe nieuwe LEGO game.

  LEGO Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 27 january 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.