GTA Online DLC - Executives And Other Criminals features

Article
maandag, 14 december 2015 om 15:21
xgn google image
GTA Online is een geweldige toevoeging aan de Grand Theft Auto serie. Ondanks de behoorlijke omvang van de game, zorgt Rockstar ervoor dat er steeds meer te doen is in de game. Zo ook met de nieuwe GTA Online DLC, Executives And Other Criminals, die morgen uitkomt!
De GTA Online Lowrider DLC was voornamelijk gericht op het rijden en pimpen van overdreven patserige auto's. De nieuwe GTA Online DLC is meer gericht op het luxe leventje. Grote appartementen, dure jachten en personeel dat voor je werkt, De GTA Online Executives And Other Criminals zorgt ervoor dat je een kijkje in de keuken van een echte VIP krijgt.
De Executives And Other Criminals DLC is morgen te downloaden. Om je hierop voor te bereiden kom jij in deze special te weten welke nieuwe features er allemaal in de update zitten!

Richt je appartement naar eigen smaak in!

In GTA Online bestaat uiteraard al de mogelijkheid om appartementen te kopen. Deze gebruik je om je materiaal en vooral auto’s goed op te kunnen slaan. Daarnaast zijn je woningen het beginpunt als je online komt.
Het inrichten van de appartementen was voorheen dan ook niet echt aan de orde. Met de nieuwe GTA Online DLC komt hier verandering in. Weg met dat standaard Ikea interieur, het is tijd om je kamers volledig naar eigen smaak in te richten, natuurlijk met dure designspullen!
Om de luxe wat op te krikken, is het met de nieuwe content mogelijk om een extravagante paalwoning aan te schaffen in het altijd mooie Vinewood.
83186 1

Dikke wagens en andere nieuwe voertuigen

In GTA 5 zijn er al talloze voertuigen beschikbaar, die je waar dan ook kunt stelen, kopen en gebruiken. Meer is altijd beter en dat weet ontwikkelaar Rockstar dan ook dondersgoed. De game is na de GTA Online DLC update voorzien van 8 nieuwe voertuigen. Inderdaad, niet alleen de auto’s krijgen een update, ook wordt er een nieuwe helikopter en een fikse luxejacht met raketten aan boord toegevoegd aan het assortiment.
De nieuwe auto’s bestaan voornamelijk uit luxe, glimmende sportwagens en SUV, maar ook zit er een speciale limousine bij de content, met een turret op het dak.
83187 2

Start een criminele organisatie

Met de nieuwe GTA Online DLC is het mogelijk om je eigen criminele organisatie te beginnen, waarbij je andere spelers kunt gaan inhuren om je persoonlijke lijfwacht te spelen.
Naar aanleiding hiervan zijn er verschillende nieuwe co-op jobs beschikbaar in Freemode. Andere Freemode evenementen krijgen een update, waardoor deze ook als organisatie te spelen zijn. Hierdoor speel je verschillende activiteiten die al speelbaar waren, maar een nieuwe twist krijgen omdat het betrekking heeft op je organisatie in plaats van jezelf.
83188

Gloednieuwe wapens

In GTA games maken de wapens ook wezenlijk onderdeel uit van de game. Het is daarom ook gebruikelijk dat er met elke GTA Online DLC update een aantal wapens toegevoegd. In de Lowrider update waren dit bijvoorbeeld het machinepistool en de machete. Dat er wapens worden toegevoegd is al bekend, welke wapens er bij deze GTA Online DLC bij zullen komen is nog niet volledig bekend.
Wel gaan er geruchten dat het assortiment wordt uitgebreid met een stiletto en een revolver met een lange loop. Ook is er naar verluidt een gepantserd pak beschikbaar in de Executives and Other Criminals update.
83189

Nieuwe Adversary modus

Afgelopen week onthulde Rockstar een nieuwe Adversary modus voor het online gedeelte van GTA 5, genaamd Every Bullet Counts. In deze modus beschik je over een wapen met slechts twee kogels en moet je ervoor zorgen dat je de laatste bent die overblijft.
Met de update komt er nog een Adversary modus bij, genaamd Extraction. Hierbij is het de bedoeling dat je met een team probeert een persoon van A naar B te brengen, zonder dat het andere team de kans krijgt deze persoon te doden.

Populair Nieuws