‘Zombies komen snel terug naar Call of Duty’

News
donderdag, 30 maart 2023 om 16:00
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
De Call of Duty franchise kent de nodige verschillende modi. Zombies is onder fans zeer geliefd, maar niet aanwezig in de huidige Call of Duty games. Maar volgens een nieuw gerucht komt de modus mogelijk redelijk snel terug.
Wie een klassiek potje Call of Duty Zombies wil spelen, waarbij je steeds golven zombies moet verslaan, kan helaas niet terecht in Call of Duty Modern Warfare 2. Maar Zombies-kenner Glitching Queen beweert dat je wel degelijk dit jaar nog zombies overhoop kan schieten in Call of Duty in een round-based modus. De nieuwe game van 2023 zou namelijk zo’n modus krijgen.
Dat heeft Glitching Queen vernomen van een playtester die momenteel een dergelijke zombies-modus test. Dergelijke geruchten gaan volgens Insider Gaming al een tijdje rond, maar de site vond dat er nog te weinig bewijs was om er bericht van te doen. Op basis van nieuwe informatie beweert ook Insider Gaming nu dat er inderdaad een Zombies-modus in ontwikkeling is voor een toekomstige Call of Duty.

Wanneer komen er weer zombies naar Call of Duty?

Maar die modus is niet voor de eerstvolgende Call of Duty. Het klopt volgens Insider Gaming dat er momenteel playtesting aan de gang is voor de game van dit jaar. Maar ook voor de Call of Duty van 2024 is het playtesten al begonnen. Het plan zou zijn om een zombies modus te hebben tussen nu en de volgende game van Treyarch (de ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor Modern Warfare 2).
Als deze berichten kloppen kun je dus binnen twee jaar weer een round-based zombie modus verwachten in Call of Duty. Hoe de game eromheen er verder uit gaat zien is alleen een beetje de vraag. Er waren eerder berichten dat de Call of Duty van 2023 zou worden overgeslagen om DLC voor Modern Warfare 2 uit te brengen. Volgens nieuwere berichten was dat inderdaad op zeker moment het plan, totdat de DLC alsnog uitgroeide tot een volwaaardige game.

Populair Nieuws