Design opvolger Sony WH-1000XM4 gelekt

News
vrijdag, 06 mei 2022 om 14:30
sony wh 1000xm4 foto 2f1607430119
Er zijn geruchten dat het nieuwe vlaggenschip van Sony’s koptelefoons voor de deur staat. Deze WH-1000XM5 voert mogelijk de nodige veranderingen door ten opzichte van zijn voorganger. Geruchten over een nieuw design lijken nu bevestigd door gelekte foto’s van de verpakking van de koptelefoon.
Onlangs deed de duitse site TechnikNews bericht van gelekte details rondom de Sony WH-1000XM5. Het leek er destijds op dat Sony voor het eerst in tijden het design van haar noise-cancelling vlaggenschip flink ging aanpassen. Zo werd de hoofdband dunner en ging de verbinding met de oorschelpen op de schop.
Die veranderingen lijken nu bevestigd, want er zijn foto’s opgedoken van de verpakking van de koptelefoon. De foto’s werden op Reddit gedeeld en tonen een koptelefoon die identiek lijkt aan de afbeeldingen die TechnikNews deelde. Dat er foto’s zijn van de verpakking lijkt bovendien te suggereren dat de koptelefoon relatief snel op de markt kan komen.

Batterij van WH-1000XM5 toch niet verbeterd?

Een ander detail dat gelekt leek aan de WH-1000XM5 was dat de batterijduur langer zou worden. De WH-1000XM4 ging zo’n dertig uur mee en er waren berichten dat dat voor de XM5 veertig uur zou worden. Maar de verpakking heeft het nog steeds over dertig uur.
Het is mogelijk dat de veertig uur evengoed gehaald kan worden onder specifieke omstandigheden. Sony lijkt het in ieder geval niet te durven beloven. Het is onduidelijk wanneer de nieuwe koptelefoon gaat verschijnen en ook de prijs is nog een raadsel.