Verstappen wordt door Red Bull verrast met een heel andere auto

News
vrijdag, 06 mei 2022 om 15:00
si202205050042 newsf1651848269
Red Bull staat niet alleen bekend om de energiedrankjes, maar ook om de knotsgekke activiteiten die het organiseert voor haar atleten. Zo heeft het team nu een speciale race georganiseerd voor Max Verstappen en Yuki Tsunoda.
Het Formule 1-circus is neergestreken in Miami deze week voor de aankomende Grand Prix dit weekend. De stad staat natuurlijk bekend om zon, zee en Miami Vice, maar in de omgeving zijn er ook veel moerassen te vinden. In de regio wordt daarom een aparte sport gehouden: Swamp Buggy Racing!
Red Bull zou Red Bull niet zijn als het haar coureurs hier niet aan blootstelt. Voor een nieuwe video zijn Max Verstappen van Red Bull Racing en Yuki Tsunoda van AlphaTauri dan ook in de aparte auto’s gestapt om te racen door een moeras. Een race waarbij de Nederlander goed zijn skills in de regen kan gebruiken.
Check de nieuwe video van Red Bull hieronder:

Compleet nieuwe ervaring voor Verstappen

Na afloop van de race laat Verstappen weten zeer genoten te hebben van de race. Het was bovendien een compleet nieuwe ervaring voor de regerend wereldkampioen.
Max Verstappen mag zich nu gaan klaarmaken voor de Grand Prix van Miami. De Nederlander zal zijn overwinning in Imola een mooie vervolg willen geven en vervolgens F1-expert Martin Brundle zijn de kansen voor Verstappen zeer goed.

Populair Nieuws