Zo zien Joel en Ellie eruit in The Last of Us seizoen 2

News
donderdag, 16 mei 2024 om 20:00
the last of us hbo pedro pascal bella ramseyf1674808688
HBO Max is druk bezig met het tweede seizoen van The Last of Us. De streamingdienst heeft nu gedeeld hoe Joel en Ellie eruitzien in het nieuwe seizoen.
Verfilmingen van games hebben lange tijd een slechte reputatie gehad, maar de show die daar echt een ommekeer in heeft weten te brengen is The Last of Us. Het grote publiek, en niet alleen gamers, zijn door de serie erachter gekomen dat games daadwerkelijk een meeslepend en diepgaand verhaal kunnen vertellen.
De show was bovendien een groot succes voor HBO. Al vanaf de eerste aflevering werden er hoge views behaald en het zorgde zelfs al snel voor records voor de zender. The Last of Us ging ook House of the Dragon voorbij aan kijkcijfers. Het was dan ook niet zo verrassend dat HBO al na de tweede aflevering groen licht werd gegeven voor seizoen 2.
Het werd wel duidelijk dat we nog even geduld moeten hebben voor het nieuwe seizoen. Niet alleen moest het script nog geschreven worden, de stakingen in Hollywood kwamen er ook nog tussendoor. Maar HBO Max heeft nu laten weten dat de productie van The Last of Us seizoen 2 is begonnen, inclusief de eerste beelden van Joel en Ellie in het nieuwe seizoen.

Nieuwe castleden voor seizoen 2

In The Last of Us seizoen 2 zullen niet alleen Pedro Pascal en Bella Ramsey opnieuw de rollen van Joel en Ellie spelen, er zijn ook nieuwe acteurs en actrices aan de cast toegevoegd. Eén van de belangrijkste is Kaitlyn Dever, zij neemt namelijk de rol van Abby op zich. Het nieuwe personages zal een sleutelrol spelen in seizoen 2.
Daarnaast zijn er ook rollen voor Spencer Lord, Ariela Barer, Danny Ramirez en Tati Gabrielle. Zij zullen respectievelijk Owen, Mel, Manny en Tati spelen.
Seizoen 2 van The Last of Us staat gepland om in 2025 uit te komen op HBO en HBO Max. Wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat is nog niet bekend.
The Last of Us: Part II Remastered - PS5 Image
The Last of Us: Part II Remastered - PS5
EUR52.99
Op voorraad
Koop op bol.

Populair Nieuws