Nieuwe Mario-game nu al voor een spotprijs te scoren

News
donderdag, 16 mei 2024 om 19:00
paper mario thousand year door
Het is een mooie tijd voor Paper Mario-fans. De meest geliefde game in de reeks krijgt namelijk een remake. Hoewel Nintendo zelden korting geeft, kun je The Thousand-Year Door nu wel voor een spotprijs krijgen.
Kijk jij heel erg uit naar de remake van Paper Mario: The Thousand-Year Door, maar past hij eigenlijk niet binnen je budget? Niet getreurd, misschien kun je de game toch met de nodige korting krijgen. Daarvoor heb je alleen wel een game nodig die je niet meer gaat spelen.
Bij Game Mania is er namelijk een inruilactie gaande rondom The Thousand-Year Door. De game kost normaal gesproken 60 euro, maar je kunt hem al voor de helft of zelfs maar een derde van de prijs krijgen. Daarvoor moet je een Switch- of PS5-game inleveren.
Als je twee games hebt om in te ruilen, kun je The Thousand-Year Door voor 19,98 euro krijgen. Heb je maar één game om in te leveren, dan krijg je hem voor de alsnog heel mooie prijs van 29,98 euro. Let wel op dat de games die je inlevert in deze lijst staan, anders worden ze niet aangenomen voor deze actie (al kun je ze wel inruilen voor geld of een tegoedbon).

Wanneer is de release van Paper Mario: The Thousand-Year Door?

Of je gebruik maakt van deze actie of niet, het wachten op The Thousand-Year Door is niet lang meer. De game verschijnt namelijk op 23 mei aanstaande. Dat is een donderdag, een ietwat onverwachte dag, aangezien Nintendo-games eerder altijd op vrijdag verschenen.
Overigens hoef je er niet meteen op de dag van de release bij te zijn om van de inruilactie bij Game Mania gebruik te maken. Die loopt namelijk tot en met 3 juni. Je hebt dus nog even om je kast door te spitten op zoek naar een game die je wel in wil leveren.

Populair Nieuws