Zo werd Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids gemaakt

News
donderdag, 20 mei 2021 om 9:30
assassins creedr valhalla wrath of the druidsf1621422577
Ubisoft heeft een blikje achter de schermen gegeven bij één van haar interne ontwikkelaars, Ubisoft Bordeaux. De studio is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de eerste DLC van Assassin´s Creed Valhalla, genaamd Wrath of the Druids. In een uitgebreide developer diary laten de makers zien hoe Assassin´s Creed Wrath of the Druids is ontwikkeld.
Voor de Franse studio is de ontwikkeling van de uitbreiding de kans om onderdeel te worden van het grotere Assassin´s Creed-team. De studio bestaat namelijk pas sinds 2017 en heeft tot nu toe alleen aanvullende content voor Ubisoft-titels ontwikkeld. Om de toon goed te zetten is dan ook gekozen om de geschiedenis te eren, maar wel met een vleugje van de mythes rondom Ierland.
Daarnaast werd ook gekozen voor de introductie van een nieuwe mechanic. Hier betreft het natuurlijk de Trading Post-mechanic. Via deze post kan Eivor nog flink wat extra avonturen beleven, want om deze vrij te spelen moeten eerst flink wat vijanden verslagen worden. Vervolgens kunnen de Posts gebruikt worden om Resources mee te verzamelen die je daarna weer bij Azar kunt inruilen voor betere gear en wapens.
Bekijk de Achter de Schermen-video hieronder zelf:

Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids brengt je naar Ierland

Wie uitkijkt naar de nieuwe Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids DLC heeft geluk. De uitbreiding is namelijk al uitgebracht en kun je gewoon al lekker spelen. In de DLC gaat Eivor naar Ierland om zijn familie te helpen met de politieke problemen en Duids die in het land ronddwalen. In onze review van de DLC kun je lezen waarom we de uitbreiding met een 8,5 bestempelen. Natuurlijk kun je ook onze hub bezoeken waar je nog veel meer informatie vindt over niet alleen de uitbreiding, maar ook tips rondom Assassin's Creed Valhalla.
Later dit jaar moet de volgende uitbreiding ook nog verschijnen. Deze richt zich op Parijs en heeft nog geen releasedatum.

Populair Nieuws