Nieuwe Rick and Morty spin-off in de maak voor Adult Swim

News
donderdag, 20 mei 2021 om 9:00
meer rick and morty nieuwe afleveringen 131383f1621438504
Het vijfde seizoen van Rick and Morty staat gepland dit jaar uit te komen. Nu heeft Adult Swim vier nieuwe spin-offs aangekondigd voor hun dienst, waarvan een gloednieuwe Rick and Morty spin-off er een van is. Hiermee wordt het universum van de lugubere animatieserie een stukje uitgebreid.
De nieuwste Rick and Morty spin-off heet ook wel The Vindicators, waar karakters zoals Supernova, Vance Maximus, Alan Rails, Crocubot en Noob Noob deel van uitmaken. Het team werkt met elkaar samen om criminaliteit te bestrijden en moet de klus zien te klaren zonder Rick en zijn kleinzoon. Makers van de originele serie Dan Harmon en Justin Roiland zijn de uitvoerende producenten van de nieuwste Adult Swim spin-off.
Uitvoerend producenten van The Vindicators Sarah Carbiener en Erica Rosbe zeggen dat zij enthousiast zijn om in het Rick and Morty-universum te werken. Ook zeggen ze dat de afleveringen van deze spin-off een mogelijkheid zijn om een blik te geven op de nasleep van de Vindicators wanneer zij werelden gered (of verwoest) hadden.

Andere Adult Swim series naast Rick and Morty spin-off

Naast de gloednieuwe Rick and Morty spin-off zijn er nog drie andere spin-offs aangekondigd voor populaire series. Een daarvan is een The Robot Chicken spin-off genaamd Alabama Jackson, een The Aqua Teen Hunger Force spin-off genaamd Aquadonk Side Pieces en een vijfde seizoen van Your Pretty Face Is Going To Hell in de vorm van korte geanimeerde afleveringen.
De releasedata van de nieuwe Adult Swim series zijn nog niet bekendgemaakt. Wel kunnen we ons opmaken voor Rick and Morty seizoen 5, dat gepland staat vanaf 20 juni te beginnen.