Deze opties heeft Dead Space remake op PS5 en Xbox Series X

News
maandag, 16 januari 2023 om 13:30
dead space remakef1627024754
Binnenkort verschijnt de remake van de geliefde horror-game Dead Space. Er zijn aardig wat jaren verstreken sinds het origineel, dus grafisch is er een hoop mogelijk dat voorheen niet kon. Nu is ook duidelijk welke opties er zijn op PS5 en Xbox Series X.
Je mag tegenwoordig wel wat verwachten van games, helemaal als je ze speelt op nieuwe consoles als de PS5 en Xbox Series X. Dat de remake van Dead Space mooie graphics zou gaan leveren viel dan ook te verwachten. Nu heeft EA uit de doeken gedaan welke opties er precies zijn.
Zoals met veel console-games zijn er twee belangrijke opties. Je kunt kiezen uit modi met de namen Quality en Performance. Deze zijn gelijk te stellen aan de Fidelity Mode en Performance Mode die veel andere games aanbieden.
In Quality gaat de game namelijk voor de mooiste beelden, met 4K resolutie en ray-tracing. Dat gaat alleen wel ten koste van de framerate, die blijft hangen op dertig 30fps. Aan de andere kant is er Performance, waarbij 60fps wordt beloofd, maar dan met 2K resolutie en zonder ray-tracing. Beide modi zijn hetzelfde op zowel PS5 als Xbox Series X.

Wanneer is de release van Dead Space?

Wie opnieuw in dit horror-avontuur wil duiken hoeft niet lang meer te wachten. Dead Space verschijnt namelijk op 27 januari op PS5, Xbox Series X en PC. Wie nu een pre-order plaatst via Steam krijgt Dead Space 2 er gratis bij.

Populair Nieuws