Zo scoor je voor minder geld een Xbox Series X Console

News
woensdag, 24 april 2024 om 7:00
xbox series xf1637772091
Zoek jij nog een Xbox Series X om lekker op te gamen, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan hebben wij een goede tip voor je, want bol heeft een aantrekkelijke korting.
Als je de beste Xbox van het moment in huis wilt halen waarbij je games tot de max gaan, dan kun je het beste gaan voor een Xbox Series X. Technisch gezien is dit de beste gaming console van Microsoft en verder kunnen er ook discs in.
Normaal gesproken gaat een prijskaartje van de Xbox Series X al gauw richting de 500 euro, maar bol heeft iets interessants. Mensen die lid zijn van Select betalen namelijk minder. De normale prijs bij Bol bedraagt 499 euro voor de Xbox, maar Select-leden betalen 449 euro. Dat is een mooie korting van vijf tientjes!

Wat is Select?

Select is een extra service die Bol aanbiedt aan klanten via een jaarabonnement. Leden betalen per jaar 11,99 euro en krijgen daarvoor meerdere voordelen. Waar je normaal gesproken voor artikelen onder de 20 euro verzendkosten moet betalen, hoeven leden van Select dat bijvoorbeeld niet.
Verder kunnen mensen spullen thuis retour laten ophalen, kan je sparen voor cadeaus en krijgen leden dus korting op diverse artikelen. Eén van die dingen is nu dus de Xbox Series S/X. Degenen die nog nooit Select hebben gehad, kunnen de dienst overigens 30 dagen gratis uitproberen.

Xbox Series X: een krachtpatser

De Xbox Series X gaat ondertussen alweer zijn vierde jaar in. Wij waren destijds er erg over te spreken, zoals te lezen is in onze recensie:
‘Onder de motorkap heeft de Xbox Series X namelijk een team aan technische equivalenten van topsporters verstopt zitten, die op alle fronten de Xbox One X doen verbleken. De AMD Custom Zen 2 CPU levert met zijn 8 cores prestaties uit waar je U tegen zegt. 4K gaming wordt 8K HDR door de 12 Teraflops GPU en het 16GB GDDR6 geheugen die zonder moeite de meest mooie beelden op je scherp toveren. Die beelden komen zo vloeiend als het seizoen van Lewis Hamilton voorbij met maximaal 120 frames per seconde, al zullen de eerste titels nog niet meteen op deze framerate draaien´.