Zo reken je moeiteloos af met bijna elke Tears of the Kingdom boss

News
dinsdag, 04 juli 2023 om 6:00
tears of the kingdom 4f1675935257
Zelda: Tears of the Kingdom">The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom geeft spelers veel vrijheid. Dankzij de nieuwe Ultrahand-vaardigheid kun je van alles bouwen, zolang je het kunt verzinnen. Maar soms is er geen genie voor nodig om iets handigs te maken, zo wordt nu maar weer eens bewezen.
Verschillende spelers hebben vaak verschillende redenen om dezelfde game graag te spelen. De één vindt het bijvoorbeeld geweldig om een moeilijke boss in een episch gevecht te bestrijden, terwijl een ander er liever zo snel mogelijk mee klaar is. Voor die laatste groep is er nu goed nieuws: er is een manier om bijna elke boss in Tears of the Kingdom in één klap te verslaan.
Je verwacht misschien dat daar een bijzondere creatie voor nodig is, maar eigenlijk is de methode heel eenvoudig. Een Reddit-gebruiker maakte eenvoudigweg 21 explosieve tonnen (in groten getale te vinden in Calora Lake Cave) aan elkaar vast met Ultrahand en registreerde die creatie vervolgens als Autobuild-favoriet. Voor 63 stukjes Zonaite per keer kun je op die manier vrijwel overal een gigantische bom oproepen.
Die enorme bom kan praktisch elke boss in één keer verslaan. In de onderstaande video wordt het bijvoorbeeld gedemonstreerd op een Molduga, een Stone Talus, een zwarte Hinox en een Flux Construct III. Op bijvoorbeeld de Frox werkt het niet en ook Lynels kunnen de 21 explosieve tonnetjes overleven. Hoe een boss die je aan het einde van een dungeon treft met deze tonnetjes omgaat is niet duidelijk. Er zijn in ieder geval genoeg gevallen waarin je veel tijd en moeite kan besparen door bij een boss explosief te werk te gaan.

Tears of the Kingdom spelers ontdekken veel onverwachte features

Het is zeker niet de eerste keer dat een Tears of the Kingdom speler op een creatieve manier omgaat met de mechanics van de game. Eerder werd bijvoorbeeld ontdekt dat een kookpot ook te gebruiken is als vering voor een voertuig. Meerdere spelers maken ook muziek door een specifiek Zonai Device strategisch te plaatsen.

Populair Nieuws