Speler vindt nieuw nut Tears of the Kingdom item

News
dinsdag, 30 mei 2023 om 17:30
tears of the kingdom flyingf1683724796
Veel spelers steken momenteel veel tijd in The Legend of Zelda Tears of the Kingdom. In de game kun je van alles bouwen om je op je avontuur te helpen. Een speler heeft ontdekt dat een item uit de game op een bijzondere manier te gebruiken is in je bouwwerken.
Hoewel je van alles kunt maken zonder, zijn Zonai Devices vaak een belangrijk onderdeel van bouwwerken in Tears of the Kingdom. Ze maken het mogelijk om bijvoorbeeld voertuigen en wapens te bouwen. Alleen de portable pot is wat dat betreft niet bijzonder nuttig.
Zo leek het tenminste, maar als het aan Reddit-gebruiker OneRunNoita ligt, kun je juist alle kanten op met dit Zonai Device. Officieel is het bedoeld om overal te kunnen koken, maar doordat het zo beweegt dat de kookpot altijd waterpas is, is er een andere toepassing. Je kunt de pot gebruiken als een soort kogelgewricht.
Op die manier kun je de wielen van een voertuig meer flexibiliteit geven, voor als je over nogal ongelijk terrein rijdt. Ook kun je bijvoorbeeld een driewieler maken waarvan het voorwiel met een Portable Pot vastzit aan het voertuig. Het mechanisme van de pot zorgt dan dat je veel scherpere bochten kunt nemen dan normaal.

Tears of the Kingdom breekt records voor Zelda

Het is zeker niet de eerste keer dat er een interessant trucje wordt ontdekt in Tears of the Kingdom en waarschijnlijk is het ook niet de laatste keer. Mede door de schijnbaar eindeloze mogelijkheden van de game, zijn veel spelers erg aangetrokken tot de game. Hij is in maar drie dagen 10 miljoen keer over de toonbank gegaan en heeft daarmee een verkooprecord voor de Zelda-franchise gebroken.

Populair Nieuws