Zo kun je Marseille Feyenoord kijken in de Conference League

News
donderdag, 05 mei 2022 om 16:00
feyenoordf1651133753
Feyenoord neemt het vanavond op tegen Olympique Marseille in de halve finale van de Conference League. De tweede van de wedstrijden wordt via verschillende kanalen uitgezonden en/of gestreamed. Marseille Feyenoord kijken doe je dan ook gemakkelijk met onze handige gids!
Feyenoord speelt vanavond om 21.00 uur tegen Olympique Marseille in Frankrijk. Het is de laatste van de twee wedstrijden voor de Rotterdammers om een ticket voor de finale van de Conference League in de macht te slepen. De cupkoorst begint daardoor in heel Nederland aan te zetten en iedereen wil natuurlijk weten hoe ze de wedstrijd zelf kunnen kijken. Feyenoord won immers de eerste wedstrijd en kan vanavond naar de finale toe!

Feyenoord Marseille kijken doe je zo!

Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en kun je dus op verschillende manieren de wedstrijd kijken. De eerste weg is ook gelijk de gemakkelijkste, want de wedstrijd wordt via Veronica gewoon uitgezonden. Om 20.00 uur begint de uitzending bij het kanaal dat in heel Nederland gratis te bewonderen is.
De andere optie is via ESPN. De wedstrijd wordt op ESPN 2 uitgezonden bij het betaalkanaal. Je moet dus wel een lopend abonnement hebben bij ESPN om van deze route gebruik te maken. De wedstrijd start hier om 21.00 uur precies, maar wel is er nog een uitgebreide voorbeschouwing via Studio Europa vanaf 19.45 uur.