Zo kun je een gratis PS5 winnen!

News
dinsdag, 11 oktober 2022 om 18:00
playstation 5f1603819462
De nieuwe console-generatie kampt met veel leveringsproblemen. Hoewel dat voor de Xbox Series X inmiddels minder lijkt te worden, is het nog steeds moeilijk om aan een PS5 te komen. Maar je zou onder de zoektocht uit kunnen komen met een winactie.
Hoewel Sony graag de PS5 better beschikbaar wil maken, met name voor de feestdagen, wil het nog niet altijd lukken. Daarnaast is de PS5 ook nog eens duurder geworden op de meeste markten. We kunnen dus wel zeggen dat het niet erg mee zit voor wie de console graag wil hebben, maar nog niet heeft kunnen scoren.
Maar er ligt momenteel een mooie kans om de PS5 te winnen. Daarvoor kun je terecht bij Esports Game Arena, waar je kunt gamen, sport kunt kijken en nog veel meer. Deze gelegenheid bestaat nu 5 jaar en dat wordt gevierd.
In de maand oktober worden namelijk prijzen weggegeven die in totaal 1000 euro waard zijn. De hoofdrpijs is een PS5 dus dat is een mooie kans. Details over hoe de winactie precies werkt is nog even onduidelijk, maar er wordt meer gedeeld over via de social media-kanalen en de website van de Esports Game Arena.

Hoe kun de PS5 winnen?

Wat wel duidelijk is over de winactie is dat je meer kans maakt als je langs gaat bij Esports Game Arena. Je maakt elke dag dat je komt extra kans om te winnen. Om dat te doen moet je alleen wel naar Alphen aan de Rijn. Wie in de omgeving woont heeft dus een voordeel, maar het kan ook een leuk uitje zijn.