Scoor mooie korting op een PS5 SSD!

News
donderdag, 29 september 2022 om 12:30
ps5 ssdsf1631201047
De PS5 is aanzienlijk sneller dan de PS4 en dat heeft alles te maken met de SSD. Het mooie is bovendien dat je het geheugen van de console nog flink kunt uitbreiden met een extra SSD. Die kun je nu als je wil met korting scoren.
Als het begint te nijpen met de interne opslagruimte van je PS5, of voorziet dat dat snel gaat gebeuren, is het handig om een SSD erbij te halen. Een SSD is alleen niet per se goedkoop. Gelukkig kun je er nu één scoren met een aardige korting.

Scoor nu goedkoop een SSD voor je PS5!

Een WD_Black SN850 SSD met heatsink gaat momenteel over de toonbank met meer dan 30 procent korting. Daarmee zakt de variant van 1 TB flink onder de tweehonderd euro. Voor 500 GB betaal je zelfs minder dan 100 (al is dat ook een wat kleine uitbreiding te noemen vergeleken met de 825 GB die de console sowieso al aan boord heeft.
Mocht je je afvragen of dit ook een goede SSD is voor de PS5, dan hebben we goed nieuws. De ontwerper van de console raadt de WD_Black SN850 zelf aan. Sony heeft deze SSD zelfs een officiële licentie gegeven.
Overigens kun je een SSD als deze natuurlijk ook gewoon voor een PC gebruiken. Ook als je geen PS5 hebt, of dat geheugen al hebt uitgebreid is dit dus een potentieel interessante deal. Helaas is er geen korting op de variant van 2 TB.

Populair Nieuws