Zo krijg je gratis Viaplay én ESPN Compleet!

News
donderdag, 23 maart 2023 om 9:00
f1viaplayf1641918326
Het is niet altijd goedkoop om alles te kijken wat je leuk vindt. Er komen steeds meer streamingdiensten bij en het sportaanbod raakt ook meer verdeeld over verschillende diensten en betaalzenders. Maar je kunt nu profiteren van een mooie deal als je veel sport kijkt.
Als je een Internet + TV abonnement afsluit bij T-Mobile kun je daar nu een flinke bonus bij krijgen. Je krijgt namelijk een jaar lang gratis Viaplay cadeau en een jaar lang ESPN Compleet. Als je die twee zonder actie neemt kunnen de kosten oplopen tot ruim 300 euro, maar met de GOGOGO-deals van T-Mobile kun je ze dus een jaar gratis krijgen.
Ook na dat jaar ben je nog steeds goedkoper uit. Dan moet je namelijk 19,50 euro per maand gaan betalen voor Viaplay en ESPN Compleet samen. Dit terwijl maandabonnementen op beide diensten normaal gesproken uitkomen op een totaal van 25,99 euro per maand (15,99 euro voor Viaplay en 10 euro voor ESPN Compleet).
Via Viaplay kun je zoals je misschien weet Formule 1 kijken, maar ook onder andere de Premier League, de Bundesliga en Darts. Bij ESPN Compleet kun je terecht voor onder meer de Eredivisie. Met beide heb je dus een flink sportpakket in huis.

Viaplay stabieler via T-Mobile

Een bijkomend voordeel als je Viaplay afsluit in combinatie met T-Mobile (of een ander tv-abonnement) is dat je een stabieler beeld krijgt. Veel klanten van Viaplay zijn niet tevreden over de beeldkwaliteit van de streams, maar het doorgeefkanaal dat veel providers ontvangen is beter. Bij T-Mobile vind je dat kanaal op 140.

Populair Nieuws