Zo koop je te gekke PlayStation sneakers (van Puma)

News
zondag, 23 juni 2024 om 13:00
playstation puma schoenen
PlayStation is in Nederland de meest populaire console en dat valt ook terug te zien in de hoeveelheid merchandise die de console heeft. Zo ging de Japanse consoleboer ook recent de samenwerking aan met Puma voor wat exclusieve PlayStation sneakers.
Met de samenwerking werden vier schoenen op de markt gebracht, waarbij het om twee soorten gaat, waarvan beide in kleurencombinaties te vinden waren. Hoewel de schoenen niet overal meer aan te slepen zijn, kun je een aantal nog steeds vinden.
De Playstation sneakers die nog het best verkrijgbaar zijn, zijn de PUMA x PLAYSTATION RS-X sportschoenen. Deze sneakers hebben een luchtige zool, waardoor je er een stuk lekkerder op loopt. De schoen is in zwart/blauw en wit/blauw te koop.
De sportschoenen zijn van de twee verschillende soorten schoenen dan ook nog goed aan te slepen. Via de winkel van Puma zijn slechts een paar maten uitverkocht, waardoor deze veelal nog voor iedereen te koop zijn.

Niet aan te slepen PlayStation sneakers

De andere PlayStation sneaker is een suède schoen, met een zool die van wit naar lichtblauw overloopt. Ook zijn de symbolen van de PlayStation controller over de gehele schoen te vinden via kleine inprentingen op de schoen. Een zwarte streep maakt deze schoen af.
Ook hier is een zwart/blauwe editie van te vinden die alle witte kleuren met zwart vervangt. Deze sneakers zijn alleen niet meer goed verkrijgbaar. Via de officiële Puma-winkel is deze schoen nog maar in vier maten te vinden, terwijl de witte versie alleen nog in maat 38 te koop is.

Meerdere schoenen van Sony

Het is overigens niet de eerste keer dat PlayStation een schoenensamenwerking heeft. Vorig jaar ging het Japanse bedrijf nog met Adidas in zee voor speciale Spider-Man sneakers. Dit in verband met de release van Marvel's Spider-Man 2 op de PlayStation 5.

Populair Nieuws

Laatste Reacties