Adidas komt met speciale sneakers voor Marvel's Spider-Man 2

News
woensdag, 04 oktober 2023 om 13:30
spider man 2 adidas sneakerf1696415471
Sneakerheads hebben weer nieuwe schoenen van Spider-Man om naar uit te kijken. Adidas komt namelijk met een speciale collectie sneakers en sportkleding voor Marvel’s Spider-Man 2.
De laatste jaren is de combinatie van sneakers en Spider-Man geen verrassende combinatie meer. Nike heeft namelijk voor Spider-Man: Into the Spider-Verse en Spider-Man: Across the Spider-Verse specials Air Jordan sneakers gelanceerd, die erg populair waren. In no-time waren de speciale sneakers uitverkocht.
Naast Nike doet nu ook concurrent Adidas een duit in het zakje. De Duitse sportfabrikant heeft namelijk een samenwerking aangekondigd met Sony en Insomniac Games voor Marvel’s Spider-Man 2. Dat is aangekondigd via de website van Marvel.
De nieuwe Spider-Man collection wil het ‘moment pakken dat Peter Parkers Advanced Suit wordt overgenomen door de Venom symbiote’. Zo krijgen de Ultraboost J en Ultra 4D Sneakers een zwarte zool met zwarte lijnen die het rood-blauwe kleurenpalet van Spider-Man overnemen. Naast de sneakers bestaat de collectie uit de Adizero 12.0 football cleat, sweatshirts en compression tights.

Speciale PS5 voor Marvel’s Spider-Man 2

Sony pakt zelf ook groots uit voor de release van Marvel’s Spider-Man 2. Zo is er deze week een nieuwe PS5-bundel aangekondigd voor de game. Eerder was er ook al een speciale PlayStation 5 en DualSense controller gelanceerd voor de game.
In die laatste versie is het ontwerp van de console en controller helemaal in de stijl van Spider-Man 2. Ook daarbij is de invloed van Venom duidelijk aanwezig.