Zo neem je je PlayStation Portal veilig mee op reis

Article
zondag, 23 juni 2024 om 12:00
playstation portal review 3f1703638528
De PlayStation Portal mag dan wat beperkt zijn in waar je hem kunt gebruiken, hij is in veel situaties nog steeds een geslaagde handheld. Misschien wil je hem deze zomer graag meenemen. In dat geval kun je deze hoesjes overwegen.
De PlayStation Portal is niet helemaal de handheld waar veel PS5-eigenaren op hoopten. Je kunt hem alleen gebruiken om games van je console naar je Portal te streamen via Wi-Fi. Spelen in het openbaar vervoer is er dus niet echt bij.
Maar dat wil nog niet zeggen dat je de Portal alleen thuis kan gebruiken. Je kunt hem wel degelijk meenemen naar je werk of op vakantie, als je internet maar stabiel genoeg is, zowel thuis als op het adres waar je de Portal wil gebruiken. Maar als je op stap gaat met het apparaat wil je natuurlijk wel een goed hoesje. We hebben er een paar uitgezocht.

YONO voor de eenvoud

Als je op zoek bent naar een simpele draagtas zonder verder gedoe, kun je deze tas van YONO overwegen. De tas is zo gevormd dat de PlayStation Portal er precies in past en geen ruimte meer heeft om teveel te bewegen. Er is een flapje voor over het scherm en een handig netje waarin je bijvoorbeeld een oplader kan meenemen. het is een tasje zonder toeters en bellen, maar soms is dat precies wat je wil.
YONO Case geschikt voor Playstation Portal PS5 - Opbergtasje Hoesje - Beschermhoes - Zwart Image
YONO Case geschikt voor Playstation Portal PS5 - Opbergtasje Hoesje - Beschermhoes - Zwart
EUR23.95
Op voorraad
Koop op bol.

Skull & Co. voor iets meer luxe

Deze tas van Skull & Co. is eigenlijk best wel vergelijkbaar met de vorige, maar er is een groot verschil in de bekleding aan de binnenkant. Hij is namelijk gemaakt van een wat zachter materiaal, zodat er als het goed is geen krasje op je Portal komt. Hij is ook zo gemaakt dat je triggers niet per ongeluk door het hoesje worden ingedrukt, en dus niet slijten terwijl je ze niet eens gebruikt.

Spigen voor de meeste ruimte

Als je behalve je Portal zelf nog meer mee wil nemen, zoals accessoires, maar zelfs ook andere elektronica, kun je deze hoes van Spigen overwegen. Hij heeft voend e Portal extra ruimte, bijvoorbeeld voor een adapter-blokje of een powerbank. Maar ook onder je PlayStation Portal is nog wat verborgen opbergruimte. Daar kun je eventueel iets waardevols kwijt, of een bluetooth tracker verbergen.

Poll