Zo komt de Fallout serie van Amazon Prime eruit te zien

News
woensdag, 26 oktober 2022 om 12:30
fallout 3f1619435760
Fallout viert momenteel alweer zijn 25ste verjaardag. Amazon Prime Video deelt ook in de feestvreugde, want de streamingdienst heeft de eerste officiële foto gedeeld van de Fallout serie.
Waar games jarenlang alleen maar dramatische verfilmingen kregen, worden er nu eindelijk grote en volwaardige producties gemaakt. Zo hebben we recent Uncharted en de Sonic films voorbij zien komen en kunnen we in de nabije toekomst genieten van The Last of Us serie en de Mario film.
Maar dat zijn niet de enige game-verfilmingen die in de maak zijn. Amazon werkt namelijk aan een Fallout serie. Om het 25-jarige jubileum van Fallout te vieren heeft de streamingdienst besloten om de eerste officiële foto van de serie te delen. Op de foto is niet heel veel te zien, behalve dat we de inwoners van Vault 33 gaan volgen en we zien het iconische moment waarop de Vault open gaat.
De Fallout serie wordt gemaakt door Jonathan Nolan en Lisa Joy, die eerder al samen Westworld hebben gemaakt. In de show zullen onder andere Walton Goggins, Kyle MacLachlan en Ella Purnell verschijnen.

Meer vreugde voor Fallout-fans

Naast een eerste officiële blik op de Fallout serie, heeft Bethesda de fans deze week ook blij gemaakt. De ontwikkelaar heeft namelijk aangekondigd dat er een next-gen upgrade komt voor Fallout 4 voor de PS5, Xbox Series X en PC. We moeten wel even geduld hebben, want de update zal ergens in 2023 gelanceerd worden.