Deze PS5 app gaat Disney+ achterna

News
woensdag, 26 oktober 2022 om 13:00
pexels kerde severin 5961235f1632836754
De PS5 is nu bijna twee jaar oud, maar er zijn nog altijd ontwikkelaars die wat achter de feiten aanlopen. We hebben het dan vooral over App-ontwikkelaars van bijvoorbeeld streamingdiensten. Verschillende diensten maakten nog altijd gebruik van een PS4-app, maar Spotify komt nu eindelijk met een app voor PS5.
Veel mensen gebruiken consoles als media-installatie, maar op PS5 loop je dan nog tegen wat problemen aan. Tot voor kort gebruikte Disney+ bijvoorbeeld een backwards compatible PS4-app op de console, waardoor je niet kon streamen in 4K. Spotify zat in hetzelfde schuitje, maar ook deze dienst komt nu met een native PS5 versie om de PS4 versie te vervangen.
De PS4-app van Spotify had geen al te overduidelijke problemen op PS5. Er ontbraken bijvoorbeeld geen features die de dienst op andere apparaten wel had. Wel waren er af en toe problemen met volumeregeling en het weergeven van de juiste titel bij het juiste nummer.
Dat is nu hopelijk opgelost met de nieuwe PS5-app. Mogelijk werkt deze nieuwe app achter de schermen ook efficiënter. Daar zul je niet meteen veel van merken, maar het kan een positief effect hebben op bijvoorbeeld je energieverbruik.

Wanneer kun je de nieuwe Spotify-app voor PS5 downloaden?

De nieuwe PS5-app van Spotify is per direct beschikbaar. Het is bovendien niet moeilijk om hem te vinden. Als je de Spotify-app op PS5 opstart ben je nu verplicht om te upgraden naar de nieuwe versie, dus als je vaak muziek luistert via je PS5 kun je de upgrade bijna niet missen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties