Zo kijk je vandaag live naar de tweede halve finale: Frankrijk - Marokko

News
woensdag, 14 december 2022 om 10:00
voetbal bal stadionf1667574954
Helaas ligt Nederland uit het WK voetbal, maar ondertussen gaat de strijd door voor die felbegeerde WK-titel. Vanavond is de tweede halve finale aan de beurt tussen Frankrijk en Marokko. Of moeten we zeggen Ziyech versus Mbappé? Hoe dan ook, dit is hoe je vandaag live kijkt naar de wedstrijd Frankrijk- Marokko!

Zo kijk je live naar Frankrijk- Marokko

Er zijn meerdere manieren om het WK te volgen. Voor de meesten is de makkelijkste manier om naar de tv te kijken. De NOS heeft de uitzendrechten van het voetbaltoernooi, wat inhoudt dat je via NPO 1 (Nederland 1) en NPO 3 (Nederland 3) live alle wedstrijden kunt volgen. De meeste wedstrijden zullen te zien zijn op NPO 1. Ook kun je de wedstrijd volgen via de NOS-website of app via een smartphone, tablet of laptop.
De wedstrijd van vanavond is de tweede halve finale die gespeeld worden, nadat Nederland eruit vloog na penalty's tegen Argentinië. Gisteren is de eerste finalist bekend geworden, namelijk Argentinië
De wedstrijd vanavond wordt om acht uur Nederlandse tijd gespeeld.
Ben jij voor Frankrijk of Marokko?

Overal WK volgen via VPN

Ben je even niet in Nederland, maar bijvoorbeeld op vakantie? Geen zorgen, ook dan kun je gewoon het WK op afstand volgen. Dit is hoe je dat kan doen!
Voorspel de uitslag van de wedstrijd. Wat denk jij dat de uitslag wordt van deze wedstrijd? Laat het ons hieronder weten in de comments.
Dit artikel is in samenwerking met VPN Nederland.

Populair Nieuws