Zo kijk je PSV - Monaco in de Champions League

News
dinsdag, 09 augustus 2022 om 17:30
pexels pixabay 47730f1649691981
Je kunt als voetbalfan weer lekker veel wedstrijden kijken. Zo zijn de Premier League en de Eredivisie weer bezig. Maar intussen zijn er ook nog kwalificaties aan de gang voor de Champions League, met vanavond PSV - Monaco.
Vanavond om 20.30 is het zover, dan spelen PSV en Monaco weer om een plek in de Champions League. Vorige week stonden beide clubs ook al tegenover elkaar. Toen werd het gelijkspel met 1-1. Of de clubs nog steeds aan elkaar gewaagd zijn kun je vanavond zien.
Maar waar kun je het eigenlijk zien? Dat is gelukkig niet heel ingewikkeld. De wedstrijd wordt uitgezonden door ESPN en zal ook op het kanaal FOX te zien zijn. Deze zenders vind je bij de meeste grote Providers terug in het basispakket, dus je kunt de wedstrijd helemaal gratis zien als je een tv-abonnement hebt.

Kun je de wedstrijd ook streamen?

Mocht je vanavond geen beschikking hebben over je tv, dan kun je nog steeds de wedstrijd zien. Zo is hij te volgen bij Ziggo GO. Als je ESPN Compleet in je zenderpakket hebt, dan kun je de wedstrijd ook nog zien via de website van ESPN.
PSV en Monaco hebben overigens geen uitgebreide geschiedenis met elkaar. Sterker nog, de huidige kwalificatierondes zijn de eerste keer dat de twee clubs elkaar treffen sinds 2004. Eindhovenaren zullen vanavond ongetwijfeld op het puntje van hun stoel zitten. Wij zeggen, moge de beste ploeg winnen.