Scoor nu speciale items, dubbele XP en extra dollars in Red Dead Online

News
woensdag, 10 augustus 2022 om 9:00
madam nazarf1660070800
Rockstar Games heeft augustus bomvol extra's gepropt voor Red Dead Online spelers. De hele maand is er onder andere voor Collectors genoeg te doen. Madam Nazar heeft een speurtocht waarbij elke volledige set munten dubbele XP, dollars én speciale goodies oplevert. Tijd om jezelf in het zadel te hijsen dus!
Afgelopen week vertelde Rockstar Games ons dat Red Dead Online weer helemaal in het teken van de Collectors staat. Madam Nazar deelt daarbij aan iedereen die haar bezoekt een Collector Coin Treasure Map uit die de locatie van de munten ongeveer aangeeft. Daarmee kan de speurtocht dus beginnen, want elke volledige set munten levert naast dubbele Red Dead Online Dollars en XP toffe beloningen op.
Het is alweer de tweede week van augustus en dat betekent dat de tweede ronde van de zoektocht naar Collector Coins van start gaat. Madam Nazar start deze week ook met het eerste kledingstuk van een toffe set, namelijk een paar Griffith Chaps. Zodra je de munten bij haar inlevert zul je je beloning binnen 72 uur bezorgd krijgen. En dat is nog niet alles. Als je namelijk een Collector Daily Role Challenge streak van 5 weet te behalen, krijg je 30 procent korting op een Novice of Promising Collector Role Item. Die korting loopt op naar 40 procent als je een streak van 10 weet te halen! Als laatste kunnen verzamelaars deze maand een Collector Free Roam Event halen en daarvoor een speciale Collector Tarot Card Treasure Map scoren. Een gulle dame die Madam Nazar.

Collectors staan in het zonnetje deze maand

De collectors staan deze maand sowieso in het zonnetje, want de hele maand is er elke week een speciaal voorwerp te bemachtigen. Het eerste voorwerp, de 'Shoot the Sky' emote, is helaas al niet meer te krijgen. Wel kun je naast de Griffith Chaps, die deze week te bemachtigen zijn, de komende weken nog meer bij elkaar sprokkelen:
  • van 16 tot 22 augustus: een paar Range handschoenen
  • van 23 tot 29 augustus: een Eberhart jas
  • van 30 augustus tot 5 september: de “Get Over Here” Emote

Een gratis community outfit

Rockstar Games houdt niet op bij het verwennen van de Collectors deze maand. Zoals elke maand is er ook nu een speciale outfit te vinden in de Wheeler, Rawson & Co. catalogus. Deze maand zijn de gratis artikelen in deze folder:
  • Stalker hoed
  • Puff das
  • Worsted Coat (m) of Hartell Autumn Jacket (v)
  • Paisley Vest
  • Everyday Shirt (m) of9 Iniesta Shirtwaist (v)
  • Crossback Suspenders (Optional)
  • Agency Gun riem
  • Padded Saddle Work broek
  • Dress schoenen (m) of Homestead schoenen (v)
In de winkel zijn ook tijdelijk de Irwin Coat en Woodland Gloves weer te koop. Scoor deze dus snel als je ze nog niet hebt, want voor je het weet zijn ze weer foetsie.
Deze maand kun je ook aan de slag met extra missies die voor gegarandeerd flink wat inkomsten zullen zorgen. Je kunt deze missies in St. Denis en Annesburg vinden, maar er zijn ook Free Roam missies en Features Series te vinden deze maand. Genoeg manieren om dollars en XP te verdienen deze maand in het Wilde Westen dus!