Zo kijk je goedkoop de rest van het F1 seizoen bij Viaplay

News
dinsdag, 03 oktober 2023 om 18:00
f1viaplayf1641918326
Max Verstappen kan al snel uitgeroepen worden tot kampioen. Die race wil je natuurlijk niet missen. Je kunt nu Viaplay krijgen met korting.
Het F1-seizoen begint op zijn einde te lopen. Qua punten kan Max Verstappen elk moment kampioen worden. Als je dat moment niet wil missen, of gewoon graag F1 of een andere sport kijkt, is er nu een mooie deal bij Viaplay.
Terugkerenden klanten kunnen de komende tijd namelijk drie maanden lang Viaplay krijgen voor 9,99 euro per maand. Dat is een aardige korting op de gebruikelijke 15,99 euro per maand die je normaal gesproken betaalt. Wie ooit een abonnement heeft gehad, maar dat heeft opgezegd heeft waarschijnlijk een e-mail ontvangen over deze deal.
In die mail staat een vouchercode voor de deal, of je kunt gewoon op naar de aanbieding klikken om hem niet in te hoeven vullen. Let wel op dat je de vouchercode alleen kunt gebruiken als je een abonnement neemt met hetzelfde mailadres waarop je de code hebt ontvangen. De deal is geldig tot en met 15 oktober, dus je hebt nog even de tijd om een keuze te maken.

Viaplay sluit deal met F1 TV Pro

Als je liever geen Viaplay wil, kun je ook kiezen voor F1 TV Pro. Veel klanten die alleen F1 kijken zijn daar zelfs tevredener over en het is goedkoper. Vanaf volgend jaar heeft Viaplay opvallend genoeg een deal met F1 TV Pro: klanten van de scandinavische streamingdienst krijgen dan zonder extra kosten toegang tot deze speciale Formule 1-streamingdienst.