Zo kan je Viaplay opzeggen en overstappen naar F1 TV Pro

News
donderdag, 14 april 2022 om 15:00
max verstappen f1 gp australief1649931642
Viaplay is sinds kort gelanceerd in Nederland, maar nu al zijn er veel mensen niet tevreden met de streamingdienst. Op deze manier kan je je abonnement opzeggen en makkelijk overstappen naar F1 TV Pro, de andere dienst die de Formule 1 uitzendt in Nederland.
De komst van Viaplay werd groots aangekondigd door moederbedrijf Nordic Entertainment Group. Dat is niet zo vreemd, want het begon allemaal met de overname van de rechten voor de Formule 1, die daarvoor in handen waren van Ziggo. De koningsklasse van de motorsport is extreem populair in Nederland, uiteraard door het succes van Max Verstappen, de regerend wereldkampioen.
Alleen de lancering van Viaplay is niet zo succesvol verlopen als het bedrijf had gewild. De streamingdienst kampt namelijk met meerdere technische problemen, zoals de resolutie die terugvalt, haperingen en Formule 1-sessie die niet teruggekeken kunnen worden. Volgens Peter Norrelund, van moederbedrijf Nordic Entertainment Group, liggen veel technische problemen bij de gebruikers zelf, zoals een slechte internetverbinding.
Daarnaast zijn alleen ook veel gebruikers niet blij met het commentaar tijdens de Formule 1, van het nieuwe duo Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Daardoor zetten sommige klanten nu Grand Prix Radio aan tijdens een race of kwalificatie, om te luisteren naar het commentaar van Olav Mol.

Overstappen van Viaplay naar F1 TV Pro

Concurrent F1 TV Pro kan wat dat betreft rekenen op veel positieve kritieken van gebruikers, ondanks dat de streamingdienst pas in juni Nederlands commentaar krijgt. Zo heeft F1 TV Pro een aantal unieke features om een Grand Prix nog een stukje leuker en informatiever te maken.
Wil je overstappen van Viaplay naar F1 TV Pro, dan is dat natuurlijk mogelijk. Je kan je abonnement bij Viaplay namelijk gewoon opzeggen. Dat doe je eenvoudig door de volgende stappen te volgen:
  • Ga naar de website van Viaplay
  • Ga naar de instellingen via je profiel
  • Zoek naar het onderdeel ‘Pakket’
  • Druk daar op annuleren om je abonnement op te zeggen
Ga jij overstappen van Viaplay naar F1 TV Pro? Of zeg je voorlopig helemaal gedag tegen Formule 1-streamingdiensten en ga je alleen de samenvattingen volgen via NOS of Ziggo? Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws