Zo kan je Final Fantasy XVI nu voor de laagste prijs scoren

News
donderdag, 22 juni 2023 om 17:30
final fantasy xvi headerf1686904487
Vandaag is het eindelijk tijd voor de release van Final Fantasy XVI. Kan je niet wachten om met de game aan de slag te gaan? Dan kan je de PS5 game op deze manier voor de laagste prijs scoren.
Square Enix stopt altijd veel tijd en liefde in de Final Fantasy games, maar dat betekent wel dat we vaak langer moeten wachten op een nieuwe release. Zo is het alweer zeven jaar geleden dat Final Fantasy XV verscheen voor de PlayStation 4 en Xbox One.
Gelukkig is het lange wachten beloond, want vandaag is Final Fantasy XVI uitgekomen, exclusief voor de PlayStation 5. Je kan de game dus nu in huis halen, maar op de PlayStation Store moet je maar liefst 79,99 euro betalen voor de gloednieuwe titel. Er is gelukkig ook een manier om veel geld te besparen.
Momenteel kan je Final Fantasy XVI namelijk bij Allyourgames scoren voor 61,95 euro, maar daar blijft het niet bij. Je kan namelijk ook nog eens de kortingscode ‘ZOMER’ gebruiken voor 3 euro extra korting. Daarmee kom je uit op een bedrag van slechts 58,95 euro!

Een meesterlijke Final Fantasy

Als je Final Fantasy XVI in huis haalt, dan weet je dat je een topper aan je collectie toevoegt. Wij hebben de game dan ook een 9,3 gegeven in onze review. Dit had Chris over de game te zeggen:

“Het kan dus tóch, een AAA game maken zonder crunch, die gewoon af is bij release, met een complex, intrigerend verhaal en goed uitgewerkte gameplay. Final Fantasy XVI is een compleet pakket met vele tientallen uren gameplay, een duister, meer volwassen verhaal vol intriges en drama waarbij niemand gespaard wordt, verpakt in een combinatie van grootse gevechten en uitgebreide cinematografische scenes.”

Populair Nieuws