Ziggo-kijkers zijn boos na nieuw 'aanbod' van series

News
donderdag, 22 juni 2023 om 16:30
ziggof1677671421
Ziggo heeft een nieuw aanbod van series op de MediaBox staan voor klanten van Ziggo Movies & Series L en XL. Kijkers zijn alleen woedend vanwege het nieuwe aanbod.
De laatste paar jaar is Ziggo veel content verloren op haar Movies & Series-platform. Zo had de zender bijvoorbeeld eerst nog alle HBO-series, maar die zijn verdwenen na de lancering van HBO Max in Nederland.
Nu staan er juist een hoop nieuwe series op Ziggo voor klanten van het Movies & Series L en XL-pakket. Op het community-forum van Ziggo is alleen veel onvrede te vinden over het aanbod.

Waarom zijn kijkers niet blij met nieuwe series?

Er staan nu namelijk series van SkyShowtime op Ziggo Movies & Series, maar na de eerste paar afleveringen krijg je ineens een melding dat je voor de rest van de serie een abonnement op SkyShowtime nodig hebt. Die streamingdienst is afgelopen jaar in Nederland gelanceerd.
De toevoeging van de series is extra pijnlijk, omdat tot 31 december 2021 de series van ViacomCBS nog op ZIggo stonden. Dat zijn de shows die nu juist zijn verhuisd naar Skyshowtime.