Epic Games stuurt ons op jacht in gratis game

News
vrijdag, 23 juni 2023 om 9:00
epic gamesf1645113725
Epic Games blijft strooien met gratis games. Deze week worden we op jacht gestuurd, maar dat blijkt nog lang niet zo makkelijk te zijn! Leer de fijne kneepjes van de jacht op virtueel wild in de gratis game van deze week!
Epic Games blijft gamers trakteren op gratis games. Ook deze week geeft Epic weer een game weg waar je helemaal niets voor hoeft te doen. Deze week leren we de verschillen tussen diverse jachtgeweren, pijl en boog en hun bijbehorende munitie, waarmee je op diverse soorten dieren kan jagen, virtueel dan natuurlijk.
De jacht blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn, je moet rekening houden met de windrichting, lokroepen en -geuren gebruiken om je doel te lokken en te verschalken. De gratis game van deze week heet dan ook: theHunter: Call of the Wild.

theHunter: Call of the Wild

theHunter kan zowel in single player of online in een groep gespeeld worden. De game kent meerdere locaties, diverse doelwitten van groot naar klein en kent een groot aantal ingame uitdagingen. Als je iemand kent die een betaalde DLC bezit, kan je met die persoon mee op safari, zonder de DLC zelf gekocht te hebben. Over DLC gesproken: de game kent tientallen addidtionele pakketten, waarvan sommige gratis zijn. De DLC pakketten lopen uiteen van specifieke wapens tot gebieden en zeldzame dieren. De basisgame is daarentegen nu helemaal gratis.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.