Zo kan je een PS5 kopen met een flink prijskaartje

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 20:00
playstation 5 thumbf1624433855
Wie nog geen PlayStation 5 heeft weten te bemachtigen kan nu zijn geluk proberen bij Toyota. Als je namelijk een Toyota Yaris GR Sport koopt, krijg je er een PS5 bij.
Een nieuwe auto aanschaffen is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Ten eerste gaat het namelijk om een gelimiteerde oplage van de Toyota Yaris GR Sport, die alleen in Spanje te koop is. De auto is een ‘unieke’ Gran Turismo 7 editie en zit vol met Gran Turismo-stickers. Als je deze auto weet te bemachtigen krijg je zowel Gran Turismo 7 als een PS5 om de nieuwe racegame op te spelen.
Behalve een gloednieuwe console en game geeft Toyota ook een extra controller en een abonnement van 3 maanden op PlayStation Plus weg. Geïnteresseerden moeten wel snel zijn: Toyota Spanje verkoopt namelijk maar 100 exemplaren van de speciale auto. Wie een kans wil wagen moet ook uiteraard een aardige woordje Spaans kunnen, of Google Translate bij de hand houden.

Andere mogelijkheden om een PS5 te winnen

Ten tweede heeft natuurlijk niet iedereen zomaar het geld voor een nieuwe auto liggen. Gelukkig is er nog een manier om een PlayStation 5 (en auto) te winnen: het Spaanse Gran Turismo-kampioenschap.
Eerder deze week kwam PlayStation met een eigen winactie om een PS5 te bemachtigen. Hiervoor hoef je gelukkig geen voertuig aan te schaffen, maar moet je op zoek naar speciale codes.
Gran Turismo 7 komt 4 maart uit. Hier hebben we alvast op een rijtje gezet wat voor nieuwe features je in de racegame kunt verwachten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties