Natalie Portmans Thor-kostuum te zien bij actiefiguur

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 19:30
grootste thor love and thunder geruchtenf1654110874
Later dit jaar verschijnt de vierde Thor-film, Love and Thunder. In deze film keert Natalie Portman terug als Jane Foster. Zij wordt in deze film The Mighty Thor en door een actiefiguur weten we nu hoe haar kostuum eruit zal zien.
Let op: dit artikel bevat mogelijke spoilers voor Thor: Love and Thunder
Veel namen van superhelden worden in de stripboeken gedeeld door verschillende personages. Soms worden ze doorgegeven van de één op de ander, maar soms zijn twee helden met een vergelijkbare naam tegelijk actief. Ook Thor heeft nogal eens meerdere versies rondlopen.
In Loki konden we vorig jaar al een glimp zien van een kikker-versie van Thor, maar daar blijft het niet bij. Later dit jaar gaan we namelijk ook The Mighty Thor zien in Thor: Love and Thunder. Een actiefiguur onthult nu hoe zij er in kostuum.
Een opvallend detail aan het kostuum is dat deze nieuwe versie van Thor gebruik lijkt te maken van Mjölnir. Thor gebruikte deze hamer in veel van zijn eerdere verschijningen, maar het wapen werd vernietigd in Thor: Ragnarok. Gelet op de barsten in de Mjölnir van Mighty Thor lijkt het erop dat dit de originele hamer is, maar dan hersteld.

Wanneer komt Thor: Love and Thunder uit?

Thor: Love and Thunder verschijnt op 6 juli 2022 in de Nederlandse bioscopen. De film wordt, net als Thor: Ragnarok, geregisseerd door Taika Waititi. Officiële beelden van de film zijn er nog niet, maar zullen ongetwijfeld in de komende maanden gaan verschijnen.
In de film keert Chris Hemsworth terug al Thor en zien we Natalie Portman dus na een lange afwezigheid terug als Jane Foster. Daarnaast zien we Tessa Thompson terug als Valkyrie en zal Christian Bale de rol van Gorr the God Butcher op zich nemen. Ook de Guardians of the Galaxy zullen in Love and Thunder te zien zijn.

Populair Nieuws