Tabletop RPG Voice of Cards: The Forsaken Maiden nu verkrijgbaar

News
zaterdag, 19 februari 2022 om 8:00
voc2 key artf1645176853
Het nieuwste deel in Yoko Taro’s (NieR) op kaarten gebaseerde RPG-reeks Voice of Cards is nu digitaal verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam. Dit deel staat op zichzelf, dus wie nog geen tijd heeft gehad voor het eerste deel The Isle Dragon Roars kan gewoon aan de slag.
Dit tweede deel speelt zich af in een afgelegen eilandengordel die al generaties door Maidens wordt beschermd. Je wordt vergezeld door Laty, een meisje die het niet gelukt is om een Maiden te worden. Het is aan jou en Laty om de eilandbewoners van de ondergang te redden. Het verhaal wordt opnieuw via kaarten verteld.
Net als het vorig jaar uitgebrachte The Isle Dragon Roars wordt ook de wereld van The Forsaken Maiden tot leven gebracht door het creatieve team achter NieR en Drakengard, waaronder creatief directeur Yoko Taro, muziekdirecteur Keiichi Okabe en character designer Kimihiko Fujisaka.
Echte Yoko Taro fans kunnen de game ook via een bundel met referenties naar Taro’s andere werk aanschaffen. Naast de game bestaat de bundel uit diverse DLC-thema-items die in-game content ontgrendelen. Zo kun je bijvoorbeeld met de Pixel Art Set alle illustraties van personages en vijanden omzetten naar pixel art of met de Resistance Jukebox achtergrondmuziek veranderen.
voc2 11 en1f1645178735

Gratis DLC voor snelle kopers

Spelers die de game voor 7 maart 2022 aanschaffen ontvangen als bonus twee DLC. Met de Whale of Fortune Pattern DLC ontgrendel je een kaart-design met een legendarische walvis die geluk brengt. De Ocean Tile Table ontgrendelt een oceaan-design speltafel.