Een PS5 winnen doe je zo dankzij deze nieuwe actie!

News
woensdag, 16 februari 2022 om 10:30
playtation 5 studiof1605864992
PlayStation heeft bekendgemaakt een nieuwe actie te starten waarmee deelnemers een PS5 kunnen winnen. De speciale winactie heet Treat Codes en werkt op een heel bijzondere manier. Wij leggen je precies uit hoe je een PS5 winnen kunt!
Op de PlayStation Blog wordt uitgelegd hoe de nieuwe actie werkt. Vanaf vandaag worden 14 speciale codes gelanceerd online. Deze lijken op PlayStation controller inputs en zijn via verschillende socialmediakanalen te vinden. Ook tijdens grote evenementen wereldwijd kun je de codes vinden, waaronder sportwedstrijden, filmevenementen en concerten.
Iedere gevonden code geeft deelnemers een kans om deze in te vullen en om een PS5 console te winnen. In totaal zijn er 14 codes en dus ook 14 mogelijkheden om een PS5 te winnen. Wel moet je alleen nog een vraag beantwoorden nadat je de code ingevuld hebt via de website van PlayStation.
pexels kerde severin 5961216f1633603917

Een PS5 winnen via de Treat Codes doe je zo

Wel zijn er een aantal stappen die je moet volgen. Eerst moet je je inschrijven via de website van PlayStation. Nadat je de vervolgens de code ingevuld hebt die je gevonden hebt, moet je nog een korte vraag beantwoorden. Als je dat gedaan hebt, wordt de winnaar geselecteerd op basis van wie het dichtstbij het goede antwoord zit.
Let wel op dat verschillende landen over de hele wereld meedoen aan de actie. Je moet er dus als de kippen bij zijn om de codes te vinden en de vragen vervolgens zo goed mogelijk te beantwoorden. Via de hashtag #PS5TREATCODES kun je online ook updates vinden. Via verschillende socialmediakanalen worden deze gegeven volgens PlayStation.