Zo gaat Horizon Forbidden West er op de PS4 uitzien

News
vrijdag, 11 februari 2022 om 8:30
horizon forbidden west 3f1622150785
De hype rondom Horizon Forbidden West is groot. De game gaat uitkomen op zowel de PlayStation 4 als op de PlayStation 5. Helaas is er nog maar weinig aandacht gegaan naar gameplay beelden op de PS4, maar daar komt nu verandering in.
Onlangs is een Horizon Forbidden West video online gekomen op het PlayStation account op YouTube. De 22 seconden durende video is unlisted en kan alleen via een directe link bekeken worden. Hoewel de gameplay ver van spannend is, krijgen we wel een eerste indruk van hoe Forbidden West">Horizon Forbidden West er op de PS4 uit zal gaan zien. De gameplay beelden zien er verbazingwekkend goed uit voor deze oudere console. Uiteraard zien de beelden op de PS5 er beter uit, maar dat de PlayStation 4 zo'n prestatie kan leveren is toch erg knap.
De reden dat de gameplay er op de PlayStation 4 ook prachtig uitziet heeft te maken met het feit dat Guerilla, de studio achter de Horizon games, gebruik maakt van haar eigen game engine. Deze zorgt ervoor dat het vervolg op Horizon Zero Dawn ook op de PlayStation 4 de ogen gelukkig maakt. Eerder hebben we ook mogen meemaken hoe Forbidden West eruit ziet op de PlayStation 4 Pro, ook hier ziet de gameplay er prachtig uit. Mocht je de PlayStation 4-versie hebben aangeschaft, dan kun je deze gratis upgraden naar een Playstation 5 versie.

Wil jij niks missen over Forbidden West? Check ons alfabet!

Wil jij nou niks missen over Horizon Forbidden West, en wil jij elke detail al van tevoren weten? Check dan ons Horizon Forbidden West alfabet. Tot de release van het vervolg op Horizon Zero Dawn brengen wij elke dag van de week om 14.00 uur een artikel uit dat helemaal in het thema van Forbidden West staat. Zo kan je het hele verhaal van Horizon Zero Dawn in één artikel teruglezen, check je snel welke edities er beschikbaar zijn en nemen wij je mee op ontdekking naar alle bijzondere wezens die Forbidden West te bieden heeft.