Zo ziet Horizon Forbidden West er op de PS4 Pro uit

News
vrijdag, 28 januari 2022 om 8:00
horizon forbidden west 2f1632911376
Volgende maand komt de PlayStation exclusive Horizon Forbidden West uit. De game komt niet alleen maar uit op de PS5, maar ook op de PS4. Sony heeft nu via de officiële PlayStation blog beelden getoond van hoe de game er uit gaat zien op de PS4 Pro.
Op 18 februari komt Horizon Forbidden West uit. De game heeft nu ook de gold status gekregen, wat betekent dat de game op disks kan worden gedrukt. Om dat te vieren deelt Sony beelden van de game die opgenomen zijn op de PS4 Pro.

Wat is er te zien op de Horizon Forbidden West beelden?

Je ziet Aloy, het hoofdpersonage van de game, bijvoorbeeld rondlopen door een aantal gebieden, maar ook zie je een aantal gevechten. Je krijgt zo een goed beeld van wat voor wereld je straks kan gaan ontdekken.
Daarnaast zie je ook tijdens de gevechten de bewegingen van Aloy en het is goed op te merken dat dit vergeleken met de eerste game een stuk verbeterd is. Hier is ook veel aandacht naartoe gegaan, dus de lichaamsbewegingen moeten er nu realistischer uit zien.
Er is tijdens de ontwikkeling van de game gedacht aan zowel de PS5 als de PS4. Mocht je de PS4 versie dus aanschaffen dan hoef je, zoals je kunt zien, niet bang te zijn dat de game niet mooi is. Ook als je nog wacht op de PS5 kan je de PS4 versie rustig in huis halen. Je kan de game daarna namelijk gratis upgraden naar de PS5 versie.

Populair Nieuws