Zo duur wordt de nieuwe Google Nest Pro Wifi

News
maandag, 19 september 2022 om 12:00
google nest speakerf1663580384
Volgende maand komt Google weer met een event om nieuwe producten te onthullen. Daar zal de Google Nest Pro Wifi waarschijnlijk ook onder vallen, want de prijs van het apparaat is nu gelekt.
Smart speakers verschijnen in steeds meer huishoudens. De apparaten zijn immers handig als je bijvoorbeeld je muziek wil aanzetten, een recept wil raadplegen wanneer je je handen vol hebt of het licht aan en uit wil zetten. Het enige wat je hoeft te doen is je stem gebruiken.
Eén van de populairste smart speakers zijn de Google Nest-modellen. Het is dan ook niet zo vreemd dat er verwacht wordt dat een nieuwe smart speakers gepresenteerd zal worden tijdens het Made By Google-event op 6 oktober.
Die geruchten worden nu gevoed door de verschijning van de Google Nest Pro Wifi 6E Router op de site van webwinkel B&H Photo, gespot door 9to5Google. Daardoor is meteen de prijs van het apparaat bekend, want volgens de webshop zal de router 199,99 dollar kosten. Een pakket met drie exemplaren kost 399,99 euro.

Weinig bekend over de Google Nest Pro Wifi

Wat we nog meer kunnen verwachten van de Google Nest Pro Wifi, dan is nog even gissen. Door B&H Photo is namelijk alleen de prijs van het product gelekt en zijn nog geen andere details bekend. Wat voor features de Google Nest Pro Wifi krijgt en in hoeverre het een upgrade is ten opzichte van de oude modellen, daar zullen we dus op 6 oktober achter gaan komen.
Op het Made By Google-event zullen we ook meer horen over andere producten. Zo is de verwachting dat de specificaties en releasedatum van de Google Pixel 7 wordt onthuld en waarschijnlijk krijgen we meer te zien van de Google Pixel Watch.